facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jan Pouwelse Groendoeners

Jan Pouwelse Groendoeners

Info

Wij willen dat uw tuin, park of plein er goed uitziet en dat dat ook zo blijft. Onze uitdaging is om tegenstellingen te overbruggen, zoals: praktisch en prachtig. Of budget en wensen. Nu en straks. Zomer en winter. Schaduw en volle zon. Regen en droogte.

Geschiedenis

Jan Pouwelse Groendoeners stamt uit 1979. Als hoveniers met oog voor groen en mens zit werken met en in de natuur in ons bloed. Wij willen dat uw tuin, park of plein er goed uitziet en dat dat ook zo blijft. Onze uitdaging is om tegenstellingen te overbruggen, zoals: praktisch en prachtig. Of budget en wensen. Nu en straks. Zomer en winter. Schaduw en volle zon. Regen en droogte. Stijl en veiligheid. Relaxen en spelen. Enzovoorts. Wij gaan met u op zoek naar evenwichtige, verrassende groenoplossingen. Wij bieden advies, ontwerp, aanleg, onderhoud en renovatie voor particulieren, instellingen en bedrijven.

Adres: Distributieweg 13-15, 4387 PL Vlissingen
Telefoonnummer: +31118465375
Stad: Vlissingen
Route: Distributieweg 13-15
Postcode: 4387 PL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Veel ervaring en goede adviezen!
Voor een goede prijs is je tuin weer goed
Heel veel informatie
veelzijdig bedrijf met een persoonlijke tint.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid