facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jan Linders Melick

Geschiedenis

Als beste supermarkt in alle vers bieden wij u groente en fruit van regionale telers. Ook kiezen we in ons assortiment voor runderen die grazen in de natuurgebieden van Limburg en Noord-Brabant. En heeft u ons versgebakken brood al geproefd? Al 12 jaar achter elkaar is ons Korengoud brood bekroond tot het beste van Nederland. En zijn we voor het zesde jaar op rij verkozen tot Beste in alle Vers (GfK).

In ons ruime assortiment vindt u naast A-merken, ook onze eigen huismerken. Daarnaast vindt u het voordeel van het zuiden in onze vriendelijke medewerkers, regionale betrokkenheid, vaste lage prijzen en in onze aanbiedingen. Kom snel het voordeel proeven.



"Welkom bijonze Jan Linders supermarkt gelegen aan de Markt in Melick. Profiteer van onsuitgebreid versassortiment, heerlijke streekproducten en het lekkerste broodvan NederlandIn onzesupermarkt staan wij elke dag voor je klaar met de beste en scherpste acties.Er kan bij ons ook een lekker kopje koffie gedronken worden in onze koffiehoek.Parkeren kanbij ons voor de deur, uiteraard gratis!Wij zien jegraag in onze supermarkt!Bas Verspeek,SupermarktmanagerJan Linders Melick"
Adres: Markt 26, Melick, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0485-349911
Stad: Melick
Route: Markt 26


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: jan linders melick openingstijden, jan linders herkenbosch, jan linders melick vacatures, jan linders herten, jan linders donderberg, openingstijden jan linders herkenbosch, jan linders folder, openingstijd jan linders
Recensies
Goede service, vriendelijke medewerkers. De medewerkers zijn behulpzaam in winkel.
Jan Linders gaat ons dit jaar verlaten. Een echt familiebedrijf. Voelbaar als klant. A.H. gaat nu komen. Ik ben er niet gelukkig mee.
Ontspannen sfeer, vertrouwd. Mooi bier aanbod
Nadat ze AH hadden afgelost vormde deze formule een verbetering wat presentatie en kwaliteit betreft. Het is nu maar weer afwachten wat gaat gebeuren na de overname door AH in 2023.
Nou 1+2 gratis is een goede actie. Maar als alles al 3 weken over datum is het zware oplichting!!! Waarom koop ik pakken taksi van 3 weken over de datum? Daarom ga ik niet meer naar jullie nep winkel!!
Vriendelijk behulpzaam personeel. Ruime zaak. Linders Herkenbosch toch nog iets ruimer. Goede aanbiedingen en hebben eigenlijk bijna alles op voorraad. Kan de Plus een voorbeeld aan nemen. Onze trots Producten kunnen ze beter uit het assortiment halen. Hebben totaal geen smaak. Kunstmatig, echt niet lekker. Weggegooid geld.
Kom hier graag, goeie winkel veel parkeergelegenheid.
Heel mooie zaak .goed bediening
Helaas vandaag 26 september 2021 een hele slechte ervaring opgedaan, denken ze nu werkelijk dat ze op zondagnamiddag de winkel kunnen runnen met een paar kinderen die knul aan de kassa bakte er helemaal niets van had bijna alles laten liggen. Volgende keer rij ik wel een dorp verder, kan mijn geld overal kwijt hoor. Februari 2021 Mooie nette winkel wel iets duurder, dus niet geschikt voor de grote boodschappen voor ons tenminste, maar ligt op de weg woon-werk dus als ik ergens zin op heb haal ik het gewoon. Je wordt er altijd vriendelijk geholpen.
Wederom een onprettige ervaring met de senior caissière, bril en plastic mondkap Zeer onvriendelijke manier van klant bejegening. En niet alleen bij mij. Ik zie en hoor dat vaker. ik heb haar vanmorgen eens gevraagd om iets postiver de klanten te bejegenen . Zal voorschrift zijn, maar de toon maakt de muziek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid