facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jan Linders Hoofdkantoor

Adres: De Flammert 1211, 5854 NE Bergen (Limburg, gemeente)
Telefoonnummer: +31485349911
Stad: Bergen
Route: De Flammert 1211
Postcode: 5854 NE



op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Jan Linders Venray, Openingstijden Jan Linders Gennep, Openingstijden Jan Linders Lent, Openingstijden Jan Linders Tienray, Jan Linders koningsdag, Werken bij Jan Linders, Openingstijden Jan Linders Echt, Openingstijden Jan Linders Cuijk
Recensies
Als je bij Jan Linders iets van de reclame mee wil hebben, zul je in alle vroegte in de winkel moeten zijn, om hetgeen te bemachtigen. Slechte winkel.
Niet eerder bij deze super keten geweest. Is in zuid Holland niet. Prima winkel, behulpzaam jong personeel. Super limousin haas biefstuk! Ook leuk dat je bij deze winkels wel Johma aardappelsalade kan kopen!! Groenten ziet er ook goed uit.
Een asociaal bedrijf welke het normaal vind om, om 8 uur in de ochtend op een zondag met alle kabaal een vrachtwagen gaat staan lossen terwijl ze pas 4 uur later open gaan. Ook valt het op dat de vrachtwagen chauffeurs van jan linders totaal niet kunnen parkeren. Bij het laden en lossen wordt de gehele stoep geblokkeerd omdat ze te lui zijn om hun vrachtwagen fatsoenlijk neer te zetten, hierdoor moeten voetgangers over de weg lopen wat gevaarlijke situaties veroorzaakt. Doordeweeks vind Jan Linders het ook heel normaal om voor 7 uur in de ochtend te laden en te lossen met alle nodige kabaal wat in strijd is met de APV
Wat een slechte partij, ga a.u.b. ergens anders heen. Vandaag heb ik mijn boodschappen gedaan bij Jan Linders. 1. Mijn liefhebbers punten zijn niet bijgeschreven. 2. Bij handmatig toevoegen worden er punten afgeschreven !!! 3. Contact opnemen via de website is niet mogelijk omdat de Captcha beveiling kapot is.
Ondanks dat het in de winkel toch wel vaak fout gaat. Zowel in de winkel als op het hoofdkantoor doen ze wel hun best om uitleg te geven en of het naar behoren op te lossen. Dan heb ik het wel over het management. Er loopt helaas soms personeel rond met geen interesse in klantvriendelijkheid. Maar helaas, dat is gewoon onderdeel van onze samenleving.
bij Linders gaan we niet meer. Afgelopen maandagavond deden we een boodschapje bij Linders in Roggel. Het bedrag aan de kassa was 11 euro. Mijn vriendin betaald met 2 briefjes van tien euro, was ook alles wat ze bij zich had. Thuis aangekomen nam ze het wisselgeld uit haar jas, bleek dat ze terugkreeg op 15 euro, 5 euro te weinig dus. Ze was ook zeker dat ze geen briefgeld had teruggekregen. Toch maar even de telefoon gepakt om dit te melden. Ze zouden het 's avonds nakijken bij het maken van de kassa en de dag erna zouden ze haar bellen. Dinsdag niets gehoord. Woensdag ben ik terug gegaan en heb gevraagd naar de manager. Deze was niet te spreken over het feit dat er niet werd teruggebeld en zei me dat we sowieso de 5 euro zouden terugkrijgen. Hij vroeg welke avond het was en wie er aan de kassa zat. Hij ging het regelen. Ik ondertussen wat boodschappen gehaald. Na afgerekend te hebben bleef ik wachten aan de kassa. Na een tijdje wachten kwam de bewuste medewerker naar mij, deed net of hij er niets van wist maar zei dat er wel gebeld had moeten worden. Hij zei dat hij niet wist wat hij ermee moest doen. Ik zei hem , kijk, jullie hebben ons niet gebeld gisteren, een andere medewerker heeft mij net gezegd dat we die 5 euro zouden terugkrijgen , dus het lijkt me niet zo moeilijk wat je moet doen. Ik zou zeggen , geef me die vijf euro of een aankoopbonnetje en welgemeende excuses dan is het opgelost. Geef je het mij niet terug , ook goed, dan is het de laatste keer dat we hier komen. We besteden hier toch een kleine 5000 euro per jaar, als je die wil laten schieten voor 5 euro dan is dat jouw keus. Hij begreep het allemaal zei hij maar hij mocht het niet teruggeven, ik moest daar nog maar eens voor terugkomen... Toen ben ik maar gegaan. Het gaat mij niet om die 5 euro maar om het principe, zo ga je niet met je klanten om. Dan maar tien minuten verder rijden naar de Jumbo. Let trouwens ook goed op aan de kassa of alle aangeboden kortingsacties worden doorberekend, ook hier hebben we bij Linders in Roggel al verschillende keren fouten meegemaakt.
Ik vind het heeeeeel vervelend dat er, als er aanbiedingen zijn, dat die dan niet meer voorradig zijn....word uitgebreid in de folder vermeld en als je dan denkt je slag te slaan, ist er niet meer....ik kom op donderdag, helaas en op zaterdag ook helaas....das toch slechte reclame....en vind dit niet kunnen....komt te vaak voor...regelmatig lege vakken en te laat aanvullen...daar zal wat aan gedaan moeten worden, anders kost het klanten.... succes!!! Verder had ik laatst 'n doos met 6 flessen wijn die 1+1 waren...doos en mijn andere boodschappen worden gescant en dacht wel, wat 'n hoog bedrag....bon nagekeken en omdat het blijkbaar 'n doos was, was de korting niet verwerkt dus naar de infobali en dan wordt het wel netjes verwerkt, ma dat mag toch echt niet gebeuren en dat heb ik ook vaker mee gemaakt...het was op het einde van de week en dan vraag ik me af, hoeveel er op zo'n manier, wel teveel betaald hebben, want ik zal echt niet de enigste zijn die 'n doos neemt....heb wel aangegeven dat dit toch wel bij alle cassiéres bekend gemaakt moet worden....heb het ook nog tegen betreffende cassiére gezegt.....dit kan/mag in zo'n winkel als jullie toch niet voorkomen ....ik vind dit heeeeeeel slordig en 'n hele slechte communicatie indeze.....doe er wat mee, zodat zoiets niet meer voor kan komen.....
De winkel van Jan Linders in Veghel is niet 'corona-proof' aangepast. En het heeft een erg onvriendelijk bedrijfsleider rondlopen. Ga eens kijken bij Jumbo, daar is het heel anders. En daar hebben ze vriendelijk personeel.
Een distributiecentrum waar menig supermarktketen een voorbeeld aan kan nemen.. vriendelijke mensen en nooit geen wachttijden.
Prettig bedrijf om te lossen en te laden. Vriendelijk en behulpzaam personeel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid