facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jan Linders Grubbenvorst

Jan Linders Grubbenvorst

Info

Jan Linders Grubbenvorst aan de Kloosterstraat: het voordeel van het Zuiden!

Geschiedenis

Als beste supermarkt in alle vers bieden wij u groente en fruit van regionale telers. Ook kiezen we in ons assortiment voor runderen die grazen in de natuurgebieden van Limburg en Noord-Brabant. En heeft u ons versgebakken brood al geproefd? Al 12 jaar achter elkaar is ons Korengoud brood bekroond tot het beste van Nederland. En zijn we voor het zesde jaar op rij verkozen tot Beste in alle Vers (GfK).

In ons ruime assortiment vindt u naast A-merken, ook onze eigen huismerken. Daarnaast vindt u het voordeel van het zuiden in onze vriendelijke medewerkers, regionale betrokkenheid, vaste lage prijzen en in onze aanbiedingen. Kom snel het voordeel proeven.



"Welkom bij onze Jan Linders supermarkt gelegen aan de Kloosterstraat in Grubbenvorst. Elke dag vind je bij ons een uitgebreid versassortiment, producten uit eigen streek en het lekkerste brood van Nederland.Bij ons kun je ook genieten van een heerlijk kop koffie. Ons klantvriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen.Wij zien je graag in onze supermarkt!Paul Benneheij, Supermarktmanager Jan Linders Grubbenvorst"
Adres: Kloosterstraat 70, 5971 BD Grubbenvorst
Telefoonnummer: 077-3661322
Stad: Grubbenvorst
Route: Kloosterstraat 70
Postcode: 5971 BD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Jan Linders Echt, Jan Linders koningsdag, Openingstijden Jan Linders Venray, Openingstijden Jan Linders Gennep, Openingstijden Jan Linders Lent, Openingstijden Jan Linders Cuijk, Openingstijden Jan Linders Tegelen, Openingstijden Jan Linders Stein
Recensies
Ruim opgezette grote supermarkt, midden in Grubbenvorst. Op het moment van mijn bezoek was het rustig en was alles netjes bijgevuld. Wachttijd aan de kassa was nihil en was tweede in rij. Parkeerruimte lijkt mij ietsjes beperkt maar heb er zelf geen hinder van ondervonden. Fijne supermarkt dus.
Heel mooie supermarkt met goede producten, ruim assortiment. Alles goed te vinden, aardig behulpzaam vriendelijk personeel. Aanrader.
Gewoon een grote supermarkt te vergelijken met bijvoorbeeld... Albert Heyn..
Nette en grote supermarkt, wel iets verouderd want een verse belegde broodjes, pizza en salade afdeling zit hier nog niet. De supermarkt is vrij duur in de prijs categorie. Ook ruimte om te staan wachten ontbreekt bij de service balie. Het is er vaak druk en ongeorganiseerd. Toen een jongen die hier werkt iets moest omroepen moest ik het aan een andere kassa gaan vragen want de jongen wist niet hoe dat moest.
Leuke supermarkt, ruim opgezet, goed assortiment
Goed. Ruime keuze maar duur
Sommige medewerkers zijn zeer klantvriendelijk. Maar het voorraadbeheer van JL is niet goed: regelmatig zijn artikelen niet op voorraad. Volgens hun voorraadsysteem zou er wel voorraad moeten zijn. Daardoor wordt er niet bijbesteld en blijft het schap leeg. Het personeel heeft structureel te weinig aandacht hiervoor.
Jan Linders is top. Jammer dat het binnenkort AH wordt
Voor de 2e keer niet het product aanwezig, waarvoor we met de fiets van Blerick kwamen. Jammer
Vriendelijke personeel, fijne winkel, overzichtelijk. Sommige schappen leeg en de dag erna ook nog, maar ondanks dat prima
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid