facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jan Linders Boxmeer

Jan Linders Boxmeer

Info

Jan Linders Boxmeer aan de Burgermeester Verkuijlstraat 11, het voordeel van het Zuiden!

Geschiedenis

Als beste supermarkt in alle vers bieden wij u groente en fruit van regionale telers. Ook kiezen we in ons assortiment voor runderen die grazen in de natuurgebieden van Limburg en Noord-Brabant. En heeft u ons versgebakken brood al geproefd? Al 12 jaar achter elkaar is ons Korengoud brood bekroond tot het beste van Nederland. En zijn we voor het zesde jaar op rij verkozen tot Beste in alle Vers (GfK).

In ons ruime assortiment vindt u naast A-merken, ook onze eigen huismerken. Daarnaast vindt u het voordeel van het zuiden in onze vriendelijke medewerkers, regionale betrokkenheid, vaste lage prijzen en in onze aanbiedingen. Kom snel het voordeel proeven.



"Welkom bijonze Jan Linders supermarkt gelegen aan de Burgemeester Verkuijlstraat in hartjeBoxmeer. Profiteer van ons uitgebreid versassortiment, heerlijkestreekproducten en het lekkerste brood van Nederland!In onzeKeuken bereiden we vers belegde pizza's en broodjes, salades en versemaaltijden om heerlijk van te genieten.Daarnaastbieden we een ruime parkeerplaats.Dirk Hanegraaf,Supermarktmanager Jan Linders Boxmeer"

"Welkom bijonze Jan Linders supermarkt gelegen aan de Burgemeester Verkuijlstraat in hartjeBoxmeer. Profiteer van ons uitgebreid versassortiment, heerlijkestreekproducten en het lekkerste brood van Nederland!In onzeKeuken bereiden we vers belegde pizza's en broodjes, salades en versemaaltijden om heerlijk van te genieten.Daarnaastbieden we een ruime parkeerplaats.Dirk Hanegraaf,Supermarktmanager Jan Linders Boxmeer"
Adres: Burgermeester Verkuijlstraat 11, 5831 EH Boxmeer
Telefoonnummer: 0485520660
ln.srednilnaj@gaarv
Stad: Boxmeer
Route: Burgermeester Verkuijlstraat 11
Postcode: 5831 EH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 08:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: jan linders boxmeer openingstijden, opening nieuwe jan linders boxmeer, jan linders boxmeer verhuisd, jan linders boxmeer vacatures, nieuwe jan linders boxmeer, jan linders boxmeer folder, jan linders boxmeer verhuizen, heropening jan linders boxmeer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Centrum Boxmeer Centrum Boxmeer 180 meter Winkelen is een beleving, bruisend en altijd gastvrij.
Aldi Boxmeer Aldi Boxmeer 295 meter Jammer dat men verkeerde verlichting in de koeling heeft de achterham is vaak verkle...
Winkelcentrum de Kloostertuin Winkelcentrum de Kloostertuin 310 meter Zijn leuke winkels, jammer dat er ook veel leeg staat
Albert Heijn Boxmeer Albert Heijn Boxmeer 321 meter Twee verschillende ah,s geweest maar geadverteerde artikelen niet te koop,hoe kan dit...
Lidl Lidl 520 meter In het algemeen een prima winkel. Alleen verwacht ik dat wanneer er om wordt geroepe...
Recensies
Winkel niet aangevuld, alleen kinderen om je te helpen. Geen volwassene voor toezicht of te helpen. Koeling ligt alles door elkaar. Rommeltje !!
Tja, ik ben al enige weken met verbijstering boodschapjes aan t doen bij Jan Linders. Ik zie...lege en vieze schappen, gestresst personeel die onder elkaar discussies voeren, snauwen en werkoverleg plegen. Klanten die gefrustreerd bij een gesloten servicebalie staan en toegeschreeuwd worden door een caissière dat die gesloten is..... Ik kwam hier graag....en ik ga mijn boodschapjes wel ergens anders halen. Ik vind de sfeer echt bedroefend de laatste tijd. Het spijt me om te moeten zeggen, maar dit kan echt niet....helaas, maar de 3 sterren zijn voor de jongeren die daar komen vullen, want dat is echt een hele slechte eerste werkervaring om te moeten meemaken. Jan Linders Boxmeer u gaat klanten verliezen als dit zo doorgaat.
Even een aanvulling...daarmee verander ik mijn 3 sterren naar 2 sterren. Ik hoop als Jan Linders Boxmeer wordt overgenomen door Plus, de kort en pittige dame met handschoenen niet mee verhuisd. Erger mezelf groen en geel hoe ze met haar collega's omgaat. Vandaag was ik weer ongevraagd getuige van een incident. Dit kan echt niet....willen jullie je problemen onderling oplossen tijdens de koffiepauze? Ter info... Wij klanten horen ook het geroddel tijdens het vakken vullen. Bedrijfsleider.... verfris uw personeel naar vrolijke aardige medewerkers, dit gaat u klanten kosten.... vind het geen fijne winkel. Aanbiedingen zijn vaak op, of worden niet goed afgerekend. Kassa's duren lang en duurt ook lang voordat er een kassa meer open gaat.
Ga er allemaal heen nu het nog kan.
Fijne overzichtelijke winkel, met vriendelijk personeel
Er is geweldig veel keuze, genoeg parkeergelegenheid voor de deur, vriendelijk personeel.
Langzaamaan steeds verder achteruit. In eerste instantie veelal jongeren achter de kassa die niet terug kunnen tellen, hierdoor te vaak een verkeerd bedrag teruggekregen. Versafdeling verschillende producten over datum, van brood tot vleeswaren, salades en 'verse' broodjes, hier 2 mensen op geattendeerd maar geen een is er naar gaan kijken. Het is zondag dus alle aanbiedingen van de nieuwe week worden ingeruimd. Meerdere gangen kun je niet door en de hoofdgang ook niet. Als ik er iets van zeg ruimen ze het wel op, maar ze lijken zelf niet het inzicht te hebben. Mandjes kassa expliciet voor mandjes en niet veel boodschappen. Ik best wel een kar vol, 1 kassa open, lichtje brandt en hekketje open, zit alleen niemand achter maar dat is wel vaker. Heb ik alle spullen op de band zegt de jongeman bij de mandjeskassa dat hier niemand zit. Mandjeskassa kan ik naartoe komen, er is nu toch niemand. Ik kan hier niet afrekenen, ik de hele rambam weer in het karretje, eenmaal bij de mandjeskassa aangekomen maar nu staan er 2 mensen voor mij, vervolgens mag ik hier nog een behoorlijke tijd staan wachten. Nee kom hier liever niet meer...
Mooie grote winkel zeer ruime keus van producten en heel vriendelijk en behulpzaam personeel.
Super fijne levensmiddelen zaak. Heel net personeel,die je altijd helpen en begeleiden naar producten om te laten zien waar ze liggen. Mooie schone winkel ook. En zeer goede aanbiedingen.
Slecht. Sta met 5 producten bij de servicebalie en kassière vraagt of ik naar collega wil gaan. 2 kassa's open, bij allebei band vol! Ik vraag waarom ze de servicebalie dicht doet. Ze roept er collega bij voor een nieuwe kassa en helpt vervolgens andere klanten wel verder! Het heeft mee een half uur geduurd voor ik klaar was!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid