facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jan Krediet Logistics B.V.

"Global Logistics Furniture Logistics Project Logistics Freight Logistics"
Adres: 8 Oostermeentherand, 8332 JZ Steenwijk
Telefoonnummer: +31521539539
Stad: Steenwijk
Route: 8 Oostermeentherand
Postcode: 8332 JZ



op zoek naar gerelateerd: My Jan Krediet, Jan Krediet LinkedIn
Recensies
Laten hun trailers in woonwijken zelfs op plekken waar letterlijk een parkeerverbod geldt lekker staan. Blokkeren de doorgaande weg deels en creëren een lekker gevaarlijke onoverzichtelijke verkeerssituatie recht tegenover een school. Weet niet welk blind paard dat voor elkaar krijgt maar chapeau.
Uitstekende levering! Mijn adres is relatief moeilijk te vinden; de chauffeur was pro-actief en heeft van te voren contact opgenomen om te vragen of ik thuis ben en hoe het adres het beste te bereiken is. De levering werd netjes in de woonkamer afgeleverd. Een echte premium bezorging, helemaal top!
Je kunt bellen wat je wilt. Men belt niet terug. Ongelooflijk onprofessionele transporteur. Wij hebben meer dan 6x gebeld. Maar wat je ook vraagt, niemand neemt de moeite om terug te bellen. Dus beter mijden.
Mijn vrouw heeft meubels besteld in Italië en deze werden door Jan Krediet bezorgd. Ik werd netjes door hun per mail en telefonisch op de hoogte gebracht over de levering. Chauffeur melde zich netjes telefonisch een uur voor levering. Niets dan lof voor Jan Krediet en ook de chauffeur.
Vandaag sinds lange tijd weer geweest. Personeel was behoorlijk behulpzamer en vriendelijker dan de laatste keer! Totaal klein kwartier gestaan om te laden. Even wachten om te melden waren in gesprek en daarna vlot geladen. Hele verbetering! Geen klagen.
absoluut waardeloos bedrijf, wij hebben een webwinkel en onze artikelen staan daar opgeslagen zijn 3 jaar klant moeten opeens het dubbele aan kosten gaan betalen zonder enige vorm van overleg. Als je degene wilt spreken die er over gaat dan wordt je van het kastje naar de muur gestuurd, verschrikkelijke arrogante houding, ik zou zeggen; ga op zoek naar een ander !!!!
Jan Krediet heeft een design tafel bij me geleverd met een marmer blad. Ik ben zelf niet in staat hem op te tillen. De chauffeur, sowieso al een zeer vriendelijke man, heeft hem met zijn karretje naar binnen gereden en alles voor mij in de lift gezet. Erg klantvriendelijk. Hartelijk bedankt.
super slecht! Communicatie is er niet. Staat onverwacht om 7:30 voor je deur en geeft je daarna niet de tijd om om te kleden en naar de deur te lopen. Ging 2 keer achter elkaar fout.
Vraag me af waarom ze zovaak mensen zoeken, Want als je solliciteert is de betreffende baan altijd net weg.En week later is die erweer. Lijkt wel tovenarij
Poosje voor gewerkt ik krijg nog 30 euro van ze maar nog niet ontvangen , arogantie ten top het boeit ze niets , jan krediet je poen krijg je niet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid