facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jan Korteland Watersport

Jan Korteland Watersport

Geschiedenis

Jan Korteland Auto-Bootservice B.V. is een modern en servicegericht bedrijf waar u als watersporter aan het juiste adres bent. Met ruim 40 jaar ervaring en kennis kunt u rekenen op een betrouwbaar advies van onze vakmensen. Bij ons staat zorgeloos vaarplezier voor de klant hoog in het vaandel.

Gelegen in Alblasserdam is Jan Korteland Auto-Bootservice B.V. omgeven door een waterrijk gebied. Of het nu gaat om rustig varen op landelijke rivieren als De Alblas, De Graafstroom en De Waal of snelvaren en watersporten op rivieren als De Noord, De Lek en De Merwede. Hierdoor zijn wij in staat om u als klant een veelzijdige keuze aan boten en buitenboordmotoren aan te bieden die voor elke klant wat wils bieden.

Wij hebben altijd een ruim assortiment zowel nieuwe als gebruikte boten en buitenboordmotoren in voorraad.

Naast het watersportbedrijf hebben wij sinds onze oprichting in 1972 een universeel auto servicebedrijf waar wij alle denkbare reparaties, onderhoud en APK keuringen verzorgen. Tevens is er een verkoopafdeling voor gebruikte auto's en hebben we ruim assortiment gebruikte auto's in diverse prijsklassen in voorraad. Naast de gebruikte auto's zijn wij ook in staat om op bestelling nieuwe auto's te leveren.



"Welkom bij Jan Korteland Watersport. Sinds 1972 zijn wij als familiebedrijf uw veelzijdige en toegewijde partner in aanschaf en onderhoud van uw boot en buitenboordmotor.Met een klantgerichte blik en een dosis betrouwbare service helpen wij u graag verder!"
Adres: Polderstraat 9a, 2952 AK Alblasserdam
Telefoonnummer: +3178-6914897
Stad: Alblasserdam
Route: Polderstraat 9a
Postcode: 2952 AK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Watersport Sliedrecht, Korteland webshop, Boten te koop Alblasserdam, Polderstraat 9a Alblasserdam, Jan Korteland tankstation, Bouwmeester Watersport, Korteland Motoren, Klop Watersport
Recensies
Prima watersport zaak, de nieuwe locatie bij Rijsoord komt ruimer over dan de oude in alblasserdam, al schijnt het aantal m2 vergelijkbaar te zijn. Je wordt hier goed en eerlijk geholpen zonder flauwekulverhalen.
Na klachten over het op toeren komen en stotteren tijd voor een reparatie bij Jan Korteland watersport. We komen daar al langere tijd, altijd goed bevallen. Na telefonisch contact konden we na drie weken terecht. Snappen we, het is in het voorjaar piekdrukte, geen probleem. Na drie weken kwamen we de boot en motor brengen op afspraak. Op de vraag wanneer we ongeveer bericht konden ontvangen kregen we te horen dat we over drie weken aan de beurt waren, het hele terrein stond vol. Jammer, maar een alternatief is er niet echt, dus vooruit. Wel nog even meegegeven dat we graag wilden horen als er grote kosten aankwamen. Als het oplossen van het probleem veel geld zou kosten gaan we op zoek naar een nieuwe. Na ongeveer drie weken kwam er bericht de boot stond klaar. Dus na betaling van een ruime 700 euro. bougies, staartstukolie, compressiemeting etc de boot te water. Nog op de helling viel het al op dat de benzine opvoer balg verkeerd om gemonteerd was en dus de benzine uit de motor terug pompte in de tank. Ook was de slang niet teruggevoerd de romp in. Effe zelf oplossen dan maar. Kan gebeuren. Bij het varen onmiddellijk dezelfde klachten als waarvoor we eerder kwamen; stotteren en inhouden. Gebeld en weer teruggezet op het terrein. na enkele dagen volgde het telefoontje het onderdeel dat kapot was zou 1200-, euro kosten. Er werd nog voorgesteld om te zoeken naar een sloop/2e hands onderdeel. na een week was het onderdeel gevonden, maar deze werkte ook niet. Einde oefening. We zijn geen klagers en reviewen ons niet suf, maar na enkele weken zonder een excuus, voelen we de teleurstelling niet alleen in onze portemonnee maar ook in ons vertrouwen. Geld groeit ons niet op de rug.
Mooie zaak en goede service
Top zaak! Goede service en klant vriendelijk. Is een eerlijk bedrijf wat ook met je mee denkt.
Hele fijne zaak met veel deskundigheid in de werkplaats dankzij Benjamin
Prima service! Service beurt volgens afspraak, en aanvullende wensen prima uitgevoerd!
Fijn bedrijf ! Zeer aardige en eerlijke mensen.
Super bedrijf! Niet voor niets al 50 jaar oud
Ontzettend fijne zaak met mensen die veel kennis hebben van watersport. Ben er ook vandaag weer goed en vakkundig geholpen.
Op voorraad. Nu van mij. Top bedrijf
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid