facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jan Hurkmans Autorijschool A-Twaalf

Jan Hurkmans Autorijschool A-Twaalf

Info

Autorijschool A-Twaalf is een R.I.S. (Rijopleiding in stappen) gecertificeerde rijschool, die graag 7 dagen per week voor u klaar staat.

Geschiedenis

Autorijschool A-Twaalf is een jong en frisse rijschool die aan alle, door het C.B.R. opgelegde eisen voldoet.

Autorijschool A-Twaalf is een R.I.S. (Rijopleiding in stappen) gecertificeerde rijschool, dit is een manier van les geven voor de leerling die net iets meer aandacht nodig heeft. MAAR.. Voor een snelle leerling blijven wij, door onze manier van les geven ook zeer uitdagend. Zo staan wij 7 dagen per week voor u klaar, en is eventueel ophalen op school, station of bushalte in de regio geen probleem. Ook in het nieuwe 2todrive zijn we gespecialiseerd, en kunnen wij al uw lessen verzorgen.

Aanbrengen van nieuwe leerlingen, en zakgeld bij verdienen?
Voor leerlingen van Rijschool A-Twaalf, als hij of zij een nieuwe leerling aan brengt en daadwerkelijk is ingeschreven en lessen geniet, zal de aandrager(ster) een vergoeding ontvangen van €50,- per aangebrachte leerling.

Ook wordt er onder alle leerlingen die in het jaar 2014 een rijopleiding volgen of gevolgd hebben, in december 2014, 3 maal een I-pad verloot.

Heeft u vragen, bel of mail gerust en we vinden een passende oplossing naar alle tevredenheid.

J. Hurkmans
06-53718977
[email protected]

Adres: De Aa 12, 5711 KA Someren
Stad: Someren
Route: De Aa 12
Postcode: 5711 KA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hendrikx Autorijschool Hendrikx Autorijschool 933 meter Bij Hendrikx Autorijschool zul je op een gestructureerde manier opgeleid worden tot e...
Recensies
Fijne lessen en goede begeleiding van Annelies en Jan waardoor ik in 1x ben geslaagd. Bedankt voor de lessen!
Na 44 lessen is het voor mei eindelijk zo ver, ik ben eindelijk geslaagd voor mijn rijexamen, en hier wil ik Annelies en Jan heel er voor bedanken en heb er echt van genoten
Super fijne rijschool, voelde me heel erg op mijn gemak tijdens de lessen. Het was erg leuk en leerzaam. Ik kan het iedereen aanraden. Annelies en Jan, bedankt voor alles.
Schandalig! Aan het lessen gaan op vakantie. En besluiten niet meer te appen of te bellen. Alles contant in de auto afreken en geen pakket te koop. Pure afzetterij. Geven niks om de leerlingen en aleen maar om het geld.
Hele fijne rijlessen. Als je een vraag had kon je het altijd stellen en voelde me op mijn gemak in de auto. Jan en Annelies bedankt!
Super fijne rijschool, door alle tips en hulp ben ik in één keer geslaagd. Zeker een aanrader. Bedankt voor alle hulp Jan en Annelies!
Hele fijne lessen gehad, voelde me comfortabel in de auto! Door de goede tips ben ik in één keer geslaagd!
Deze rijschool heeft mij in 3 maanden mijn volledige rijbewijs doen behalen. Theorie gaat makkelijk via theorie garant en mijn tussentijdse toets en praktijk examen waren dan ook snel binnen! Super rij-instructeurs en ze geven dan ook op een leerzame manier les. Zeker een aanrader!
Super fijne rijschool meteen eerste keer geslaagd, en dat vooral door goede uitleg en tips. Ben erg blij dat ik hier heb mogen lessen.
Super fijne rijschool, de auto waar je les in hebt is een fijne auto om mee te beginnen. Ze zijn erg vriendelijk en geduldig. Binnen 24 lessen heb ik mijn rijbewijs gehaald!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid