facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jan Huisman Makelaardij & Hypotheken

"Jan Huisman Makelaardij o.z & Hypotheken: NVM Makelaardij Wonen met als specialismen aankoop, taxaties, verkoop, hypotheek- en financieel advies. 27 jaar ervaring, alle tijd en aandacht, actief en betrokken."
Adres: Diakenhove 25 , Leusden 3834 XR, NL
Telefoonnummer: 033 433 3503
Stad: Leusden
Route: Diakenhove 25
Postcode: 3834 XR



op zoek naar gerelateerd: Makelaar Leusden, Grootste makelaar in Leusden, Verhuurmakelaar Leusden, Jan Huisman Tragel, Huisman leusden, Jan Huisman Ossenisse, Jan Huisman Datas, Makelaar Huisman
Recensies
In de zoektocht naar een betrouwbare makelaar uitgekomen bij Jan Huisman Makelaardij. Hier hebben wij geen enkel moment spijt van gehad. Jan is een kundige aankoopmakelaar die altijd voor je klaar staat en je van advies voorziet. Daarnaast is Jan proactief, goed bereikbaar en zijn de afspraken direct helder voor alle betrokken partijen.
We hebben het contract met Jan en Marjan als prettig ervaren. Vanaf de opstart, tussendoor overleg tot en met de borden plaatsen in de tuin. We werden verrast met leuke tussentijdse updates toen er bezichtigingen waren. We zijn blij dat we Jan Huisman Makelaardij als verkoopmakelaar hebben gekozen. Bedankt voor de fijne begeleiding en niet te vergeten het super fijne advies van styliste Tineke. Echt een aanrader, dat heeft ons huis beter in de markt gezet!
Jan heeft ons uitstekend geholpen als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar. Heeft goede kennis van de lokale markt. We hebben met Jan diverse bezichtigen gedaan waarbij hij altijd waardevol advies gaf. Communicatie verliep zeer prettig. Betrouwbaar, realistisch en goed bereikbaar. Mede door de professionele ondersteuning van Jan en Marjan hebben wij een prachtig huis gevonden.
Zeer prettige samenwerking met onze aankoopmakelaar Jan Huisman, hij is erg rustig en luistert goed naar wat je wil en verwacht. Hij is bij alle bezichtigingen geweest waar we hem graag bij wilden hebben en gebruikt zijn kennis, netwerk en ervaring om goed advies te geven. Zo heeft hij ons geholpen bij het bieden, technisch beoordelen en waarde inschatten van woningen. Al bij al een prettige samenwerking en zouden wij hem zeker aanbevelen!
Aardige aankoopmakelaar met groot netwerk en uitstekend marktkennis. Na een paar bezichtigen in Apeldoorn hebben wij ervoor gekozen om ook een makelaar in Leusden aan te nemen om toch in de buurt van Amersfoort te blijven. We hadden een aantal wensen, waarvan 1 specifiek parkeerruimte bedrijfswagen. Daar waar de makelaar in Apeldoorn geen moeite voor deed, ging Jan Huisman van tevoren langs een huis om te kijken of onze bedrijfswagen zou passen voordat we een bezichtiging zouden plannen. Na een 2e bezichtiging onze eerste bod geplaatst en ook geaccepteerd! Bedankt Jan en Team!
Jan Huisman Makelaardij heeft ons huis verkocht. Het was de tweede keer dat wij een huis hebben verkocht samen met Jan en Marjan! Jan is een fijne makelaar, doet wat ie zegt en staat open voor een andere kijk/insteek. Alles netjes conform afspraak afgehandeld. Familie de Haas
Wij als starters waren een leek in de huidige gekte van de huizenmarkt. Aankoopmakelaar Jan Huisman nam altijd de tijd voor ons om alles uit te leggen. Jan behartigde onze belangen bij het kopen van ons droomhuis en heeft zich ontzettend voor ons ingezet. Zonder Jan hadden wij onze eerst koopwoning nu niet zo snel gehad. Mochten wij in de toekomst toch nog eens willen verhuizen, schakelen wij zonder twijfelen direct Jan in.
Jan en Marjan hebben ons uitstekend geholpen bij het verkopen van ons appartement in Delft, met een pakkende omschrijving van de woning en een prachtige rapportage in bewegend beeld en geluid. De ruime belangstelling heeft door hun enthousiaste begeleiding geleid tot een snelle verkoop aan blije kopers, voor een mooie prijs!
Jan Huisman was onze aankoopmakelaar: Zeer professioneel en menselijke begeleiding. Zeker niet 'glad' zoals je bij sommige makelaars misschien gewend bent. We voelden ons gehoord door heel het process heen.
Jan Huisman was onze aankoopmakelaar voor het kopen van een appartement. Zeer correct en professioneel geholpen. Altijd snelle reactie via telefoon, mail en whats-app.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid