facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jan de Jonge fietsen

Jan de Jonge fietsen

Info

Voor alles wat met fietsen te maken heeft kunt u bij ons terecht! Verkoop van fietsen, fietsaccessoires en kleding. Fietsreparatie en fietsverhuur.

Geschiedenis

Wij houden van fietsen! Dealer van o.a. Cannondale, Trek, Flyer, Eddy Merckx, Gazelle, Batavus en Loekie. In onze winkel is een groot assortiment fietskleding, helmen en schoenen aanwezig. Ook voor fietsreparatie en fietsverhuur kunt u bij ons terecht. In 2016 zijn wij uitgeroepen tot beste Bike Totaal van Nederland!



"Wij houden van fietsen! Dealer van o.a.Trek, Riese & Müller, Gazelle, Batavus, DutchID, Koga, Lovens en Loekie. In onze winkel is een groot assortiment fietskleding, helmen en schoenen aanwezig. Ook voor het huren van fietsen en E-bikes kunt u bij ons terecht."
Adres: Weststraat 5, 4301BW Zierikzee
Telefoonnummer: 0031111412115
ln.nesteifegnojednaj@ofni
Stad: Zierikzee
Route: Weststraat 5
Postcode: 4301BW



op zoek naar gerelateerd: centerpoint zierikzee, tweedehands fietsen zeeland, fiets outlet zierikzee, tweedehands fiets zierikzee, fietsenwinkel zierikzee, centerpoint fiets outlet zierikzee, bakker tweewielers zierikzee, fietsenwinkel zeeland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cannondale Cannondale 8 meter Zeer goede kwaliteit fietsen met leuke werknemers! Raad het zeker aan.
Bakker Tweewielers Bakker Tweewielers 332 meter Fijn geholpen in de winkel in burgh haamstede. Enthousiaste verkoper. Zo enthousiast ...
Fiets Outlet Zeeland / Centerpoint Fietsen Fiets Outlet Zeeland / Centerpoint Fietsen 562 meter Geweldige snelle service, fietsen waren op voorraad en stonden na twee uur al klaar. ...
Recensies
Prima fietsen, fietscomputer werd op 0 gezet, we kregen fietstas en slot erbij. Reservatie kosten zijn spijtig.
Deze fietsenwinkel is een aanrader. Op een zeer voortreffelijke wijze geholpen. Zeer veel kennis in huis. Eerlijke voorlichting en bij aflevering werd je niet snel de weg op gestuurd. Eerst een flinke ronde gereden en bij terugkomst alles goed doorgenomen tijdens het genot van koffie en op een zeer nette manier afgehandeld. En op weg met de garantie dat je 5 jaar onbezorgd kan fietsen.
Je wordt heel goed geholpen en denken graag met je mee en als kan dan regel ze die dreigt wat voor jou want wij zijn altijd goed geholpen Gr van Tinus en Agnes en Tessa doeeee
Spatbordstangetje los van mijn huurfiets uit Burgh Haamstede. Zo gefixt. Snelle, vriendelijke service, voor weinig.
Fijn geholpen in de winkel in burgh haamstede. Enthousiaste verkoper. Zo enthousiast dat hij vergat om een bak koffie aan te bieden bij het ophalen van mijn nieuwe mountainbike : Naderhand nog telefonisch geholpen om een klein imperfectie te herstellen aan de voorvork. Alle mensen waar ik mee heb gemaild gebeld of gesproken waren bijzonder enthousiast en vriendelijk. Fijne winkel!
Weer goed geholpen. Mijn vriendin heeft er een e-bike gehuurd en is daarbij goed geholpen. Ik had last van mijn handvatten en gelijk zijn er nieuwe opgedaan. Wij zijn heel tevreden over Jan de Jonge. Kom er al jaren. Goede service en heel vriendelijke mensen.
Wat een service! Dit weekend voor concert at sea op het eiland. Helaas geen fiets meer te krijgen en eigenlijk op de weg terug naar huis. 100 heen en 100 terug. Wanhopig toch gebeld met deze zaak, ik moest ook een fietsendrager erbij hebben. Om 17.10 Marco aan de lijn. We hebben nog fietsen, en je kunt de fietsendrager gebruiken van ons bedrijf, kom maar snel deze kant op. Om 17.20 daar, fietsen stonden klaar. Alles gemonteerd voor me en kan maandag alles weer inleveren in burghaamstede! Service bestaat nog! Top service mannen, bedankt! Op naar een leuk weekend.
Fiets direct in orde gebracht en moest niks betalen.vriendelijk en een mooie winkel.groeten van uit oostende
Twee fietsen gehuurd. Alles oké maar wel aardig prijzig. Het maakt bovendien niet uit of je meteen s'ochtends huurt of aan het begin van de middag, je betaalt een volledige dag. Daarom voor ons de eerste en laatste keer.
Het is niet lekker fietsen als je remmen piepen. Bij Bike Totaal in Zierikzee wisten ze er snel raad mee. Andere remblokjes? Wel nee, snel een versterkend beugeltje aanbrengen helpt beter en inderdaad, toen was het gepiept. Nou ja, ik bedoel de piep was weg. Snap je? Goed, laat maar. Resultaat: een stille rem. Heerlijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid