facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jan Brinkmans opticien - Zonnebrillenshop.nl

Jan Brinkmans opticien - Zonnebrillenshop.nl

Info

Jan Brinkmans opticien

Geschiedenis

Jan Brinkmans opticien is een optiekzaak waar kwaliteit en service voorop staan. Met onze zeer grote voorraad aan monturen en zonnebrillen, vele mogelijkheden op het gebied van contactlenzen en legio oplossingen voor een hoop kijkplezier, vinden wij altijd een oplossing voor u.

Op onze website www.zonnebrillenshop.nl kunt u alle zonnebrillen bekijken. Heeft u de ideale zonnebril gevonden? Dan kunt u deze ook eenvoudig bestellen via onze webshop.
Of bent u opzoek naar die ideale ski bril? neem dan eens een kijkje op www.snowgoggleshop.nl

Als u vragen heeft staan wij u graag te woord. Bel ons of loop binnen voor persoonlijk advies.



"Voor oogzorg kunt u terecht bij Opticien en Optometrist Jan Brinkmans in Nederweert. Ruim 55 jaar zijn wij actief in de sector waarbij “het oog” centraal staat. Het team van Brinkmans Optiek Nederweert bestaat uit opticiens die helpen met geven van een perfecte zichtoplossing, alsook een gediplomeerde optometrist, die samen uitstekende oogzorg aanbieden in Nederweert.In ons ruime assortiment vindt u onder andere brillen, zonnebrillen en contactlenzen. Wij werken uitsluitend met A-merken voor de beste kwaliteit. Wilt u advies rondom uw zicht bij een opticien of wilt u optimale zorg van een Optometrist in Nederweert? Maak een afspraak bij een van onze specialisten en profiteer van deskundig advies, échte vakmanschap en jarenlange ervaring!"
Adres: Lindanusstraat 3, 6031 EA Nederweert (gemeente)
Telefoonnummer: +31 495 631383
Stad: Nederweert
Route: Lindanusstraat 3
Postcode: 6031 EA


Recensies
Ontzettend klantvriendelijk. Ze hebben alle tijd genomen om ons probleem op te lossen. Zelfs na sluitingstijd werd er nog alle tijd genomen om alles op te meten. Fantastisch doorlooptijd. Echt een aanrader!!
Super klantvriendelijk en kundig! Ik was samen met mijn dementerende tante en zij werd heel fijn en goed geholpen. Top!
Nieuwe bril beviel echt niet, viel steeds van mijn neus, niet te doen met mijn werk. Dus kreeg ik een geheel nieuwe bril op hun kosten. Wat n top zaak, ik ben meer dan tevreden. Dat verdient gewoon 5 sterren.
Fijne zaak Brinkmans in Nederweert Had afspraak om 10.45 Heb afgebeld Met rede Daarbij vroeg ik naar Roel Of Roel vandaag nog tijd had Om even te kijken naar mijn oog Ik hoef geen oogmeting Heb geen bril nodig Nu kan ik om 13.45 terecht Wat fijn Ik ben er blij mee Dat Roel even tijd voor mij heeft Jose Kessels
Fijn en kundige opticien en brillen speciaal zaak. Veel kennis en kunde in huis. Zeer uitgebreid assortiment. Oogmetingen worden zeer goed uitgevoerd er wordt veel tijd aan besteed. Ook de nazorg en service zijn goed.
Vandaag na wat jaartjes, weer een bezoek gebracht aan deze opticien. Na een erg uitgebreide oogmeting, nam men uitvoerig de tijd, om mij een vakkundig advies te geven. Ik ben wederom zeer tevreden, en zal altijd voor de kwaliteit kiezen van deze vakman.
Kom tijdens fietstocht langs deze opticien, mijn zonnebril die ik niet bij hun héb gekocht zakte elke keer van mijn neus, deze hebben ze kosteloos passend gemaakt. Super service, vriendelijk personeel Dankjewel BART
Vriendelijk, zeer kundig en prima service!
Top opticien, top service wij kunnen Brinkmans iedereen aanraden!
Fijn winkel, goede producten, uitstekende service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid