facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jan Banket

Jan Banket

Info

Jan Banket is een banketbakker gevestigd in Veenendaal. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van Bruidstaarten, mini-gebak, petit-fours.



"Jan Banket is een banketbakker gevestigd in Veenendaal, sinds november 2013. Daarvoor ruim 28 jaar werkzaam als banketbakker. Eén van onze specialiteiten is de bruidstaart. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden in het banket. Zoals de op maat gemaakte taarten en gebakjes, koeken, saucijzenbroodjes, te veel om op te noemen.."
Adres: Storkstraat 9B, 3905 KX Veenendaal
Telefoonnummer: 0318-769088
Stad: Veenendaal
Route: Storkstraat 9B
Postcode: 3905 KX


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 14:00
Dinsdag: 08:00 - 14:00
Woensdag: 08:00 - 14:00
Donderdag: 08:00 - 14:00
Vrijdag: 08:00 - 15:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Bakkers in Veenendaal, Banketbakker Wageningen, Taarten Lunteren, Vlaai bestellen Veenendaal, Donuts Veenendaal, Taart bestellen Rhenen, Taart bestellen Veenendaal, Mekking Veenendaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakken met Liefde Bakken met Liefde 1 km Aardige medewerkers, leuke sfeer
De Bombardon De Bombardon 2 km Is het een lunchroom met daarbij een winkel met kunst en kado artikelen en een post n...
Cupcakerij Cupcakerij 2 km We hebben cupcakes besteld voor de verjaardag van mijn zoontje. Er moest in de bestel...
Toms Banket & Koffie Toms Banket & Koffie 2 km Vandaag koning-tompoucen gehaald. Het loont om hiervoor een stuk om te rijden. Zelden...
Sticky Flour Sticky Flour 2 km Elke gelegenheid, groot of klein, moet gevierd worden. En daar hoort cake bij. Of cou...
Recensies
Onze bruidstaart is gemaakt door Jan Banket, hij was prachtig om te zien en heerlijk van smaak! We waren er heel blij mee!
De geboortetaart Noor voor meisje was na een telefoontje met 4.5 uur klaar om op te halen.....taart zag er geweldig uit.....de kersverse ouders waren er heel erg blij mee en de smaak was heerlijk..nogmaals...ook namens de ouders van Yara...hartelijk dank Tot een volgende keer
Geweldige bruidstaart naar onze wensen samengesteld bij Jan Banket. Het was erg mooi, maar het belangrijkste was dat het erg lekker was. Hele avond hebben wij complimenten mogen ontvangen over de heerlijke taart en waar wij het hebben bestelt. Nou hier kan je kwaliteit verwachten. Bedankt Jan Banket!
Onze bruidstaart is gemaakt door Jan Banket. Echt een prachtige en super lekkere taart. Onze gasten hadden het er later nog over. We hebben nu 4 jaar later voor de verjaardag van onze zoon een treinentaart besteld met als smaak dezelfde als onze trouwtaart. Wederom een heerlijke en super mooie taart. Zoon blij met zijn treinentaart, wij met de smaak!
Meerdere malen gebakjes besteld. Zelfs last minute waren ze héél erg behulpzaam en kon ik nog bestellen. Super vriendelijke personeel en heerlijke gebakjes. Jan Banket is inmiddels onze ook familie vaste bakker geworden. Bij deze bakker weet je dat je niet teleurgesteld gaat worden.
Jan Banket heeft onze prachtige bruidstaart gemaakt! Hij was helemaal naar wens! Heerlijk van smaak! Onze grote complimenten voor het maken van onze prachtige taart!
Van de smaak en kwaliteit vlaaien van Jan Banket kan menig Limburgse bakker nog wat leren. Waanzinnige skivlaai, hazelnootschuim is ongekend lekker! Wij rijden er graag 40 km voor om, bedankt en tot de volgende keer!
Jan Banket heeft op 10 oktober 2021 onze ijsbruidstaart verzorgd. Wat een doorslaand succes! We hadden een afbeelding gevonden op Pinterest en wilden die graag als ijstaart. Wat we kregen was een exacte kopie. Perfect! Alle gasten waren onder de indruk en hebben net als wij gesmuld van de taart. Er is ook uitstekend rekening gehouden met verschillende allergiewensen. Dikke 5 sterren voor Jan Banket!!
Voldeed aan 3 belangrijke dingen: goede service, zonde om de taart aan te snijden omdat hij er prachtig uitzag en alle gasten hebben ervan genoten!
Ontzettend teleurgesteld in het resultaat van de taart en kwam niet overeen met de foto!!! Je betaalt meer dan de hoofdprijs! Klant voor mij kreeg ook verkeerde kleur taart in haar handen, ergs neu. Medewerker gaf aan dat het ging om een communicatiefout maar er kan niets mis gaan met een foto met hoe de taart eruit moet gaan zien. Met de prijs werd niets gedaan die bleef 65eu. Echt belachelijk voor woorden. 8 persoonstaartje, mislukt en wij hebben op zoek moeten gaan een alternatieve taart. Het zou je bruiloftstaart maar zijn...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid