facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jamo Vastgoedservice

"Met de Vastgoed & makelaar service van Jamo vastgoedservice blijft uw gebouw in uitstekende conditie zonder dat u er omkijken naar heeft. Dankzij een compleet dienstenpakket waarmee uw vastgoed steeds voldoet aan de eisen van de tijd.Jamo Vastgoedservice is in 2010 opgericht door Robert van Herwaarden met inmiddels meer dan 15 jaar ervaring met alle facetten van het loodgieter vak, renovatie, onderhoud en schoonmaak werkzaamheden.Jamo Vastgoedservice is in een aantal jaren uitgegroeid tot en professioneel team van vakbekwame en vaste partners welke de liefde voor hun vak delen met elk hun specifieke expertise.Wij staan voor service, kwaliteit, flexibiliteit."
Adres: Shetland, 2721hh Zoetermeer
Telefoonnummer: +31158895040
Stad: Zoetermeer
Route: Shetland
Postcode: 2721hh


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TML Installatietechniek TML Installatietechniek 468 meter TML Installatietechniek is uw allround loodgietersbedrijf in Zoetermeer en omgeving.
Twins Installatietechniek Twins Installatietechniek 5 km Twins installatietechniek heeft bij ons een badkamer gerealiseerd. Ze zijn zeer profe...
Recensies
Als makelaarskantoor zijn wij zeer aangewezen op betrouwbaar, deskundig en snel inzetbare vaklieden. Sinds een jaar doen wij zaken met Jamo Vastgoed Service en zijn uitermate te spreken over hun inzetbaarheid, hun werkmentaliteit, de geleverde kwaliteit en betaalbaarheid! JVS is dan ook een echte aanrader voor zowel makelaars als eigenaren die op zoek zijn naar een betrouwbaar adres voor reparaties en onderhoud aan woningen. Ook tuinonderhoud maakt deel uit van hun dienstenportfolio en dat is enorm handig gebleken!
Via Avenir Vastgoed maak ik regelmatig gebruik van de diensten van Jamo Vastgoed Service voor woningen die wij in onze beheerportefeuille hebben. De punten worden altijd snel en professioneel opgepakt en vanuit de klant krijgen wij louter positieve verhalen terug over de dienstverlening van Robert en zijn team. Al met al zeer tevreden over de dienstverlening van Jamo Vastgoed Service!
Kwalitatief, representatief en uitermate vriendelijk. Daarbij leveren ze top-resultaat!! Zeer te spreken en een aanrader.
Niet vakkundig, komt afspraken niet na, slechte service en zeer onprofessioneel. Kortom, niet inhuren!
Ik word altijd snel en vakkundig geholpen. Zeker een aanrader!
Deze mannen leveren vakwerk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid