facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jamin Nunspeet

Jamin Nunspeet
"Dé #1 Candy & Choco store van NL nu ook in Deventer!!"
Adres: Dorpsstraat 33, 8072 EA Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: 0341252578
Stad: Nunspeet
Route: Dorpsstraat 33
Postcode: 8072 EA


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Mijn zusje ff verwend en haar naar de jamin mee genomen halve zak aan snoep en een zuurstok en nog een snoepje van 1-, was ik 13,- kwijt, en als ik niet had gezien dat me zusje nog meer had gepakt voor het af rekenen was ik zeker wel wat meer kwijt ik weet dat de jamin niet het goedkoopste is dus mij hoor je daar niet over klagen. De gene achter de kassa was super vrolijk en vriendelijk ! En ik denk dat me zusje voor een paar uurtjes wel weer zoet is tot dat het weer op is.
Er is veel en bijzonder snoep, drinken en chips. Het is erg lekker en de winkel is erg gezellig. Ook de meneer die daar werkt was erg aardig. Het enigste minpuntje is dat het erg duur is maar dat is ook terecht, want het is erg lekker en veel snoep wat je niet op veel plekken ziet.
Super lekkere snoep en andere versnaperingen. Maar de prijzen zijn absurd.
Niet normaal duur. Zakje drop voor € 14,-. Ook nog oude en heel harde drop die zacht hoort te zijn. Bah
Wat een vreselijk winkel heb eens een halve zak drop gekocht op aanraden van een collega die vond dat hij afgezet was. Dus heb ik een halve zak gekocht voor 9, 91 Nou bij supermarkt of kruitvat ben je goedkoper uit.wat een afzetters.
Bijzonder snoep maar het fijt dat er geen prijzen bij staan is naar, alles is ongeveer 1.5× duurder dan bij andere winkels, maar daar kan ik mee leven. De Amerikaanse dingen zijn wel duur, coralina reeper cheese schips kost bijvoorbeeld 5.50 maar dat kan je overhebben voor buitenlands snoep. En als iemand van yamin dit leest, zet ergewoon prijzen op.
Walhalla voor de Kids zo veel lekkers. Aardige man helpt ook nog ff mee scheppen. Top zaak.
een van de collega’s keek me de hele tijd apart aan en toen ik bij degene ging afrekenen was die ook onvriendelijk.
Leuke winkel! Ik heb alleen een vraagje, hoe werkt het met ophalen van producten?
Mooie winkel. Ik kom graag op een rustig tijdstip nog eens
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid