facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jamin

Jamin
Adres: Raadhuisstraat 1 , Enschede 7511 HJ, NL
Telefoonnummer: 053 432 1769
Stad: Enschede
Route: Raadhuisstraat 1
Postcode: 7511 HJ



op zoek naar gerelateerd: Jamin Online Shop, Jamin Süßigkeiten
Recensies
Bijzonder om via WhatsApp/Tikkie te "winkelen", maar het werkt erg goed! Complimenten
Assortiment erg beperkt, softijsje super mager en super duur voor wat men krijgt....bij de muur krijgt men meer voor z'n geld softijsje Erg jammer en voor mij niet weer!!
Prima "essentiële" winkel dus uiteraard open tijdens lockdown, handig voor sugar addicts. Mooi aanbod in bijzondere soorten snoep. Wel behoorlijk aan de prijs, zeker als je bedenkt dat sommige soorten snoep ook bij een Toko voor minder dan de helft van de prijs zijn te krijgen.
Deze is leuk. Ben blij met Jamin
Ze hebben er spul wat je nergens anders krijgt
Tjacwat miet je zeggen over een winkel met zoveel zoetigheid? Zoooo slecht, maar zoooooo lekker veel soorten snoepgoed
Wespen in de winkel dat is wel te begrijpen met zoveel zoetigheid. Maar voor Kinderen die snoep willen scheppen niet leuk .
Je kan er creatieve verschillende snoep kopen die je in de supermarkt niet kan kopen
Een vies ogende snoepjes zaak waarbij me afvraag wat de omloopsnelheid vd verkochte snoep is. Tis al decennia niet meer de Jamin van vroeger. voorts de dichtgeplakte etalageruiten zien er niet uit. en niet nodig,opengooien die hap
Perfecte winkel heerlijke snoepjes en lekkere chocolade niet te prijzig en in de zomers fantastische ijsjes top medewerkers lekker vrolijk iedereen moet er een keer langs u zal geen spijt van krijgen!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid