facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jamey Bennett

Jamey Bennett

Info

Jamey Bennett is the perfect new hotspot for breakfast, lunch, dinner and cocktails, lots of great cocktails! How do you like yours? Shaken or stirred...?

Geschiedenis

Jamey Bennett is de new hotspot in town where you sit down comfortably on the Chesterfield sofa with a gin-tonic. Where you enjoy your espresso and where you join us for breakfast with poached eggs and homemade granola on Sunday morning. Where you share international dishes with your friends in the evening. The place where the expat meets the local. Where uptown meets downtown. The new international living room of The Hague.



"Jamey Bennett is de plek waar je neerploft op de Chesterfield met een Gin&Tonic in je hand. Waar je een espresso drinkt en waar je zondag aanschuift voor een ontbijt met gepocheerde eitjes en huisgemaakte granola. Waar je ‘s avonds met vrienden gerechten deelt van de internationaal georienteerde kaart. De plek waar de expat de local ontmoet, de huisvrouw de hipster en waar uptown meets downtown. De internationale huiskamer van Den Haag."
Adres: Plaats 11, 2513 AD Den Haag
Telefoonnummer: +31703650235
Stad: The Hague
Route: Plaats 11
Postcode: 2513 AD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 00:00
Dinsdag: 09:00 - 00:00
Woensdag: 09:00 - 00:00
Donderdag: 09:00 - 00:00
Vrijdag: 09:00 - 00:00
Zaterdag: 09:00 - 00:00
Zondag: 09:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: jamey bennett iens, plaats 11 den haag, jamey bennett eigenaar, restaurant den haag, jamey bennett glutenvrij, palmette den haag, jamey bennett kerst, milu den haag
Recensies
Leuke en gezellige plaats om te eten! Top bediening, zeer vriendelijk en spontaan. Het restaurant biedt een foodsharingconcept aan. Gerechtjes zijn superlekker en betaalbaar. Grote keuze aan wijnen en cocktails! We waren aangenaam verrast en komen zeker terug! Een aanrader! Best reserveren!
Wauw, gisteren heerlijk gegeten bij Jamey Bennett. We kwamen met een groep en werden echt super goed ontvangen en behandeld door het personeel. Het eten was zeker goed, het concept is shared dining. Het eten komt in kleine porties en je deelt het eten met elkaar. Lijkt een beetje op tapas. De sfeer was onwijs gezellig. Ik raad het restaurant zeker aan, ook vooral de gamba's en de zalm sashimi is een aanrader! We hadden als dessert de Chocolade Bombe genomen en die was ook lekker. We zullen hier vaak komen.
Prima en leuk restaurant, vriendelijke bediening. Sfeervol en leuke muziek met DJ. De gerechten zijn prima, niet alles is even smaakvol, maar goed verzorgd. Ik vind de prijzen wel iets aan de prijs in verhouding tot de kwaliteit van de gerechten, maar het was wel gezellig. Het is het concept shared sinking. Wel reserveren, want het was druk.
Leuke plek, lekker in de zon een drankje doen. Eten viel alleen een beetje tegen... Of het nou oud frituurvet was of al voorverwarmd en later weer opgewarmd .. Smaakte niet echt lekker helaas...
Wat een geweldige plek om te eten. Vriendelijk personeel, alles fris, schoon en mooi. En zelfs gratis WiFi op het terras! Mijn biefstukje of Babette, zoals hij door de kok genoemd wordt was perfect op temperatuur, nog bijna levend zoals ik had gevraagd en met een heerlijke krokante korst. Ik heb hier voor het eerst bimi gegeten, een kruising tussen en groene asperges. Voorzien van krokante hete patatjes en een uitstekende pepersaus. Ik ga hier terugkomen. Wat een ontdekking. Vegetarische menuopties: Er zijn diverse vegetarische menuopties. Rolstoeltoegankelijkheid: Zowel het terras als het restaurant is toegankelijk voor rolstoelen. De toiletten helaas niet.
Heerlijk met een groep gegeten!!! Vriendelijk personeel, heerlijk eten en een hele mooie inrichting. Echt een aanrader!!!
Alles was goed. Van de stijl van het restaurant, tot de vriendelijke service en niet onbelangrijk erg lekker eten. Super fijne ervaring, alles was op en top!
Leuk “shared-dinner” concept, we liked it! Klein miniem ontwikkelpuntje: ‘t buikspek-hapje was relatief gezien smakeloos en vet. En de venkel mag verser zaten vergeelde plekjes op. Vriendelijk & flexibel, meedenkend personeel. Concluderend was dit een goede ervaring en komen we graag een keer terug.
Lekkere eggs hemingway gegeten met zalm, op toast. Had wel iets beter gekund, de eieren waren een beetje lauw en de hollandaise had ook warmer gekund. Echter krijg je een grote portie voor de prijs en het smaakte verder helemaal goed. Binnen is het heel gezellig en groter dan ik had verwacht.
Mijn zoon werd afgelopen zaterdag 18 en wat hebben wij hier zalig gegeten! De gerechten worden met enorm veel passie voor het vak geserveerd. De sfeer is geweldig en het team zeer servicegericht. De crabkoekjes, oesters, sashimi van zalm, gyoza’s en kleine loempia’s met eend zijn allemaal een aanrader! Ik hoop dat de passie blijft groeien en wens deze zaak nog vele bijzondere jaren toe.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Jamey Bennett. Plaats 11 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Jamey Bennett adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Jamey Bennett. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Jamey Bennett delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid