facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor James Autoservice De Groot

James Autoservice De Groot

Info

Je bent bij ons op het goede adres voor de aankoop, reparatie en onderhoud van alle merken personen -en bedrijfsauto's.

Adres: Delmaweg 7, 7678 RL Geesteren, Overijssel, Netherlands
Stad: Geesteren
Route: Delmaweg 7
Postcode: 7678 RL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: JAMES Autoservice Elburg, JAMES Autoservice Doetinchem, Garage Tilburg JAMES Auto Service Tilburg, Wat is JAMES Autoservice, JAMES Autoservice APK, James autoservice zierikzee, JAMES Autoservice Brielle, JAMES Autoservice Breda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lohuis Chiptuning Lohuis Chiptuning 23 km Een paar weken terug mijn auto hier laten voorzien van iets meer pk’s en koppel, en a...
Wieldoppen Wieldoppen 23 km Eén wieldop van een set was beschadigd aangekomen. Binnen een uur antwoord op mijn ma...
Döbber Bedrijfswagens en Autoservice Döbber Bedrijfswagens en Autoservice 23 km Wij hebben hier onze occasion gekocht en voor wij hem hebben opgehaald is er nog een ...
Recensies
James Autoservice De Groot heeft voor mij gezocht naar een nieuwe auto. Ik mocht via Whatsapp mijn wensen, voor een nieuwe auto, doorgeven. Telefonisch en via Whatsapp hebben we goed contact gehad en ze zijn dan ook goed te bereiken. Uiteindelijk hebben ze een super nette auto gevonden met weinig kilometers. Ik wilde graag nog een ander soort navigatie systeem en ook dit hebben ze precies voor mij uitgezocht, wat de mogelijkheden hierin waren. Ben erg tevreden over de service!!
Super goede service gehad bij het kopen van een nieuwe auto. Erg behulpzaam, duidelijk en snel bereikbaar zowel via mail, telefoon als Whats-app. Snel geregeld, hoefde zelf niets te regelen. Extra wegenwacht, apk erbij. Kortom top geregeld en heb geen aanmerking op deze garage. Ik ben zeer tevreden. Ook voor onderhoud aan vorige auto hier geweest, altijd duidelijk en eerlijk advies. Factuur netjes via mail.
bij aankomst zonder afspraak zeer prettig en persoonlijk ontvangst. open en eerlijk en duidelijke communicatie. We waren opzoek naar een vervangend autootje voor onze bijna volledig afgeschreven micra. Tijdens een rondje twente ook De groot te Geesteren aangedaan. Aangenaam verrast door de 107 welke ze in de verkoop hadden staan. gezien het bouwjaar en km stand ziet hij er heel netjes uit. Na een proefrit overgegaan tot aanschaf. na 2 aflever puntjes afgesproken te hebben 1 elektrisch raam defect en natuurlijk nieuwe APK. konden we hem een week later ophalen. Netjes een nieuw raam mechanische geplaatst en tot mijn aangename verassing ook 2 nieuwe bandjes deze waren echt nog niet versleten en hadden we ook niet afgesproken. Na een week rondgereden te hebben met onze nieuwe "2e handse", worden we nog even netjes gebeld door Hendrik De Groot, met de vraag of alles nog naar wens is. Gewoonweg top. Nu natuurlijk nog hopen dat we ook weer 14 jaar! probleemloos kunnen rijden met deze 107 zoals we dat ook gedaan hebben in onze "oude micra"
Voor onze webshop hier een bedrijfswagen aangeschaft. Werkelijk waar van A tot Z een top service! Een nette bus waar via de telefoon geen woord over gelogen was. Dat we misschien buiten openingstijden aan zouden komen was geen probleem. Met een goede service als deze wint elk bedrijf het op de langere termijn. Bedankt en ga zo door!
Ook voor mijn leaseauto een heel fijn adres! Auto wordt netjes opgehaald en teruggebracht, met leenauto-service. Tot nu toe altijd naar volle tevredenheid. En komen ze iets tegen tijdens reparatie of onderhoud dan word ik keurig gebeld om eerst te overleggen over de oplossing en kosten. Heel fijn!
Zeer netjes geholpen bij De Groot Auto's voor de aanschaf van mijn nieuwe auto. Geen verkooppraatjes, maar echt loyaal. Wat je wordt verteld, wordt ook nagekomen. Helaas is dat niet altijd terug te zien bij andere bedrijven. Vooral vanwege de eerlijkheid heb ik ervoor gekozen om de auto hier in onderhoud te doen. Zeker een aanrader!
Altijd goede service en in goed overleg! Al een tijdje dat ik hier voor alles heen ga zoals apk en beurt. Bevalt me zeer goed!
Ik ben zeer tevreden! Goede service gehad, nadat mijn eigen auto helaas total los was verklaard. Goed geholpen middels leenauto en advies bij de aankoop van een nieuwe auto. Top!
Vanmorgen vakkundig, netjes en vriendelijk winterbanden gewisseld. Eerlijk over prijzen en advies
Opel Astra 2016 Ik ben zeer tevreden! Goede service gehad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid