facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jambelle

Jambelle
Adres: Stationshal 17a , Utrecht 3511 CE, NL
Telefoonnummer: 030 233 2865
Stad: Utrecht
Route: Stationshal 17a
Postcode: 3511 CE



op zoek naar gerelateerd: Jambelle Amersfoort, Beenmode winkel, Jambelle Assen, Jambelles, Beenmode winkel utrecht, Beenmode online, Beenmode dames, Kousenshop Calzedonia
Recensies
Ongeinteresseerde medewerkster. Ik vind deze winkel heel erg leuk, maar vandaag 21-12-2022, in de ochtend heb ik in deze winkel een slechte ervaring gehad. Bij het betalen van een dure muts krijg ik een medewerkster Engels sprekend, die niet eens mij aankijkt bij het geven van het product tijdens het pinnen was ze bezig met het vouwen van sokken , zeg geen gedag, vraagt niet of een tas wil en na het pinnen geen dankjewel of gedag zegt. Deze mevrouw had totaal geen zin in wat ze aan het doen was. Jammer, want de winkel is zo leuk.
Wat een fijne winkel is dit, vriendelijk personeel waar je goed door wordt geholpen. Fijne spullen ook zoals panty's, ondergoed ed. Goede kwaliteit, ik kom hier zeker terug.
Bij Sven & Sophie hebben ze mooie cadeautjes te koop. Voor jezelf of iemand anders... En de prijzen zijn betaalbaar...
Personeel geeft graag advies, jammer dat dit soms niet helemaal zonder meeluisteren van andere klanten kan, en jammer dat ze vervolgens wat ze adviseren niet in de winkel hebben hangen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid