facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jakwint

Jakwint

Info

JAKWINT houd zicht bezig met juridisch advies en rechtshulp op het gebied van arbeidsrecht en uitkeringen. Ook begeleiden wij mensen op basis van een individueel traject naar werk.Onze klanten bestaan uit werknemers, werkgevers & mensen met een uitkering.

Geschiedenis

JAKWINT houd zicht bezig met juridisch advies en rechtshulp op het gebied van arbeidsrecht en uitkeringen. Ook begeleiden wij mensen op basis van een individueel traject naar werk.Onze klanten bestaan uit werknemers, werkgevers & mensen met een uitkering.



"Jakwint Juristen houdt zich bezig met juridisch advies in de breedste zin van het woord. Praktisch gezien betekent dit dat jij met bijna alle juridische kwesties bij ons terecht kan.Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?"
Adres:
Telefoonnummer: 0617874010
Stad: Klazienaveen


Recensies
Ik kwam bij Marco terecht met mijn VSO. Met kennis, humor, persoonlijke aandacht en vooral het gevoel er voor je te zijn heeft hij dit voor mij uit handen genomen en naar alle tevredenheid afgehandeld.
Ik heb contact gezocht met Jakwint omdat ik mijn VSO wilde laten controleren. Marco Fuhler heeft snel en adequaat gereageerd. Er is veel overleg geweest en er is een goed resultaat uit gevolgd voor mij. Kundig, zakelijk, maar ook humor. Een fijn, betrokken en inlevend jurist!
Ik had op Facebook een post geplaatst ivm de situatie met mijn werkgever. Marco heeft dit gelijk opgepakt en voor mij actie ondernomen. Ook toen het klaar bij werkgever en mijn spullen had ingeleverd deed Marco mij nog een berichtje. En opnieuw nog weer een mail gestuurd voor mij. Intussen veel contact gehad via whatsap en Marco reageerde heel snel, zodat je wist waar je aan toe was. Ik heb deze afhandeling met werkgever als heel prettig ervaren. Doordat ik zelf in een emotie zat is het fijn dat Marco dit voor mij geregeld heeft. Ik zou Marco iedereen aanraden als je in een situatie komt met je werkgever!
Kontakt op genomen met jakwint om een probleem op te lossen met de verkoop van een woning, deskundig advies gehad en met een goede afloop is het voor ons opgelost.
Eigenlijk maar heel kort contact gehad met Marco. Ik had een brief geschreven voor mijn werkgever welke hij even heeft nagelopen en wat feedback op heeft gegeven. Mede hierdoor een groter juridisch proces weten te voorkomen met mijn werkgever. Fijn, direct en goed contact.
Ze hebben en geven je veel aandacht . Zetten zich voor 100%voor je in . En ze regelen dus echt alles voor je . Geeft jezelf een heel rustig gevoel . Ik ben heel tevreden over de service en de hulp die ik heb gehad . Ik zou zeggen voor mensen die ook hulp nodig hebben dat ik jullie zou aanbevelen . Ik ben blij dat ik de hulp van jou heb gekregen en we hebben behaald wat nodig was . Nogmaals heel erg bedankt voor de hulp Marco Vriendelijke groet. Gea Sommer
Dhr. Fuhler bijt zich vast in je zaak! Ik voelde me gehoord en gesteund. Dhr. Fuhler is open en eerlijk en geeft goed advies. Mede door zijn adequate en snelle handelen, is mijn zaak snel en goed afgehandeld.
Super goed geholpen echt een aanrader!
Ben ontzettend goed , snel en professioneel geholpen door Marco van Jakwint Juristen. Vlot contact , korte lijntjes en duidelijke uitleg. Zaken zijn gelopen zoals hij van te voren had gezegd ..
Direct, kordaat en komt goed op voor je belangen. Hij doet net een stapje meer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid