facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jailhousetattoo

Jailhousetattoo

Geschiedenis

Tattoo studio Jailhousetattoo Hellevoetsluis.

Wij tatoeëren sinds 2003 en de Old school tatoeages is de stijl waar het allemaal mee begon voor ons en het is nog steeds een tattoo stijl die we graag tatoeëren. Inmiddels black and grey, realistisch en semi realistisch toegevoegd aan onze specialiteiten.

De meest gestelde vraag aan Rochier is of hij heeft leren tatoeëren in de gevangenis.... uhhh Nee hij is een "brave" burger die het vak heeft geleerd van bekende tatoeëerders. Jailhouse komt van de vestigings plek van de eerste studio.... nl een gevangenis cel in een gevangenis die als herbestemming jonge creatieve bedrijven huisvesten.

Heb je een tattoo van Jailhousetattoo laat dan even review achter.

Adres: P.C. de Vinckstraat 8, 3222CR Hellevoetsluis
Telefoonnummer: 0181374235
Stad: Hellevoetsluis
Route: P.C. de Vinckstraat 8
Postcode: 3222CR



op zoek naar gerelateerd: forever after tattoo hellevoetsluis, tattoo rotterdam, tattoo brielle, pernilla tattoo, tattoo bert hellevoetsluis, tattoo zuidland, tattoo shop, tattoo spijkenisse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Forever After Tattoo Forever After Tattoo 1 km Afgelopen dinsdag mijn tattooage laten zetten bij Pernilla. Ik ben echt super tevrede...
Pernillatattoos Pernillatattoos 1 km De artiesten zijn echt heel goed en zeer vriendelijk. Kom hier graag terug!
Recensies
Toen in de studio binnen kwam lopen viel me gelijk al op dat het erg netjes en gestructureerd was opgesteld. Dat beviel me al, dit was mijn eerste keer tatoeage laten zetten, Rochier legde alles prima uit wat hij deed en waarom hij dat deed. Hij werkt ook heel hygiënisch volgens de richtlijnen. Hij geeft je de mogelijkheid voor pauzes als het even teveel pijn doet. Ook tijdens het zetten van de tatoeage laat hij geen moment stilvallen, waardoor je je ook erg op je gemak voelt. Als de tatoeage eenmaal staat krijg je instructies met wat je moet doen voor een zo goed mogelijke nazorg. Over het algemeen dus heel tevreden met de service bij Jailhousetattoo zeker voor herhaling vatbaar. Een echte aanrader
Ik ben zooooooo blij met mijn tattoo dat je heb vandaag gezet Rochier. Vandaag was de vierd tattoo dat je bij mij zet en elke keer zijn ze prachtige. Deze tattoo betekent zo veel voor me en je heb het echt zo mooi gemakt. Heel erg bedankt. Ik kan je allen maar aanbeleven. Super leuk werkplek, leuk sfeer en super vriendelijke tattoo artiest.
Super goede tattoo artiest. Erg vriendelijk. hij heeft mij goed geholpen door mijn lelijke tattoo die door iemand anders gezet is te coveren. Hij is prachtig geworden. Hij heeft er een nieuwe klant bij. Tot de volgende keer. :
Ik had een tattoo laten zetten bij iemand en dat is helaas niet gelukt zoals ik wilde. Na 2 keer terug komen was het nog niet goed en werdt mijn tattoo vager en lelijker. Toen ik op internet jailhouse tattoo tegen kwam heb ik contact opgenomen en gevraagd of hij mijn tattoo opnieuw wilde zetten de lijnen . Hij was bereid dit te doen. Ik ben er super blij mee met hier en daar wat aanpassingen aan mijn tattoo is hij weer super mooi. Echt een aanrader. Ik ben blij.
Hele mooie tattoo gezet! Hij denkt goed met je mee, maakt suggesties en dat leidt tot een prachtig eindresultaat. Vriendelijk ontvangen ook. Echt een aanrader om bij hem je tattoo te laten zetten.
Rochier heeft vandaag een prechtige tattoo met hel mooie dunne lijnen gezet op mijn rug. Hij is heel aardig, toegankelijk en de sfeer is ongedwongen. Ik ben zeer tevreden en geef het door aan iedereen die het wil horen.
Samen met mijn zus een tattoeage laten zetten en allebei erg tevreden! Fijne sfeer en open ontvangen. Het werk dat word geleverd is erg mooi. Gaan zeker nog een keer terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid