facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jagersnest Ermelo

Jagersnest Ermelo

Info

't Jagersnest Pannenkoeken & Eeterij is uniek gelegen in de bossen van Ermelo



"'T Jagersnest Ermelo - Pannenkoeken & Eeterij"
Adres: Drieërweg 124, 3852MD Ermelo (gemeente)
Telefoonnummer: 0341560214
Stad: Ermelo
Route: Drieërweg 124
Postcode: 3852MD



op zoek naar gerelateerd: Pannenkoekenhuis Garderen, Pannenkoeken Harderwijk, Jagersnest menu, Pannenkoeken Putten, Jagersnest Vierhouten, Drieerweg 124 Ermelo, De Huifkar Putten menukaart, Pannenkoekenhuis Veluwe
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Peacock's Ermelo Peacock's Ermelo 3 km Heerlijk gegeten in dit gezellige restaurant. De gefrituurde champignons vooraf waren...
McDonald's McDonald's 7 km snelle service, was niet druk en erg snel bereikbaar vanaf de weg. Alleen ze serveerd...
Recensies
Zeer lekker eten en erg vriendelijk personeel. We hebben wegens succes meerdere keren hier gegeten. We komen zeker weer een keer terug! Alleen jammer dat er soms wespen in het restaurant zijn. Kindvriendelijkheid: Het is erg kindvriendelijk. In het restaurant kunnen de kinderen zich ook vermaken met een speelgoed gedeelte. Parkeren: Parkeren kan voor of naast het restaurant. Rolstoeltoegankelijkheid: Goed toegankelijk voor rolstoelen.
Geweldig restaurant: gezellig, vriendelijk personeel die erop gericht is jou een fijn verblijf te geven. Kindvriendelijkheid: Mooie speeltuin en zwembad buiten, mooi handig als je op bestelling wacht.
Lekkere verse muntthee met bijzondere chocolade-verrassing en het wachten op het broodje gezond was zeker de moeite waard! Natuurlijk ook een uitgebreide keuze in pannenkoeken. Leuk voor kinderen, binnen een speelhoek en buiten een mooie speeltuin. Leuk, hier komen we zeker terug!
Na een dagje Walibi dit restaurant bezocht op de terugweg naar huis. We hadden niet gereserveerd en ondanks de drukte toch een mooie plek gekregen op het buitenterras. Het kon wel even gaan duren, werd er gezegd. Maar al snel werd de bestelling opgenomen en binnen een half uur stonden er 4 heerlijke pannekoeken op tafel. Bediening is zeer vriendelijk. Top! Als we nog eens in de buurt zijn, komen we zeker weer langs.
Hier onlangs erg lekker gegeten, bijzonder ruime keus uit pannekoeken maar ook 'normale' kaart met vlees, vis en ook wat pastas. Vegetarisch, allergie, overal wordt rekening mee gehouden, zeer goed! Mooie omgeving op terrein van bungalow park. Extreem kindvriendelijk, ruime plekken en als laatste maar niet onbelangrijk, rappe en vriendelijke bediening. Prijzen zijn ook uiterst schappelijk.
Hele lekkere pannenkoeken, ideaal voor kinderen met de buitenspeeltuin en speelhoek binnen. Personeel was niet heel snel of behulpzaam, dus het duurde allemaal wat lang voor bestellingen werden opgenomen of voordat er weer iemand buiten kwam kijken. Uiteindelijk ook zelf maar de menu's binnen opgehaald.
Wat een fantastische plek om heerlijk te eten en te drinken. De kinderen vonden het ook top! Super bedankt voor de mooie middag! Lekkerste pannekoeken van de regio!!!
Zóóó... dat was lekker! Genoten van twee pannenkoeken uit het uitgebreide assortiment waaruit je kunt kiezen. Wij gingen voor 't Geitje -inderdaad met geitenkaas, spek, walnoten, honing en rucola- en voor "Boeren jongens" met gekarameliseerde appel, boerenjongens, kaneel-ijs speciaal besteld ipv vanille-ijs en slagroom. Yammie, yammie... Mijn echtgenote genoot daarbij van een Merlot -"heel goed"- en zelf startte ik met een Dorpsleven blond bier van brouwerij Hert Bier uit Putten. Die vond ik een beetje vlak. Dus daarna een "Lang zal ze leven" amberbier van hen gedronken en die beviel veel beter. Onze gewoonte is om een kwart van het bestelde hoofdgerecht te ruilen en over beide soorten waren wij zeker dik tevreden... Als toetje nog een keurig verzorgde Irish coffee voor mijn vrouw en voor mij een echt driedubbelgenieten van een Triffle bokkenpootjes met advocaat, ijs en slagroom. Er zal weer flink moeten worden gesport, Mart deze 'zonde' is het aanraden waar. En... compliment voor het vlotte personeel met chapeau voor de chef. Met z'n argusogen ziet hij alles en stuurt op subtiele wijze het personeel aan...
Wat een gezellig, knus restaurant met heel vriendelijk personeel en heerlijke pannenkoeken! We komen hopelijk snel nog eens terug! Kindvriendelijkheid: Voor de kinderen een super grote speelhoek en mooie kleurtjes met puntenslijpers en kleurplaten. Kinderen van alle leeftijden hoeven zich niet te vervelen. Parkeren: Voldoende parkeerplaatsen en gratis parkeren.
Heerlijke koffie met een glaasje likeur met slagroom erbij en een heerlijke bonbon. Super gezellige boshut. Met allemaal leuke bossnuisterijen.Eten: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid