facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jager Motoren

Jager Motoren

Info

Jager Motoren

Geschiedenis

Meer dan 2500m² motorplezier!
De mooiste selectie gebruikte motoren.
Groot assortiment kleding van diverse merken.
Scherpe aanbiedingen helmen, handschoenen, motorkleding, laarzen en accessoires.

Vakbekwame monteurs en goed uitgeruste werkplaats.
Reparatie en onderhoud onder vertrouwde BOVAG garantie. Verhuur van motorfietsen.

Producten

Wij hebben altijd minimaal 250 motoren op voorraad, bekwame monteurs in onze werkplaats en een kledingshop waar uw voor al uw wensen terecht kunt!
Van maatwerk helmen d.m.v. het SHOEI PFS systeem of het maatwerk in kleding, we vinden altijd wel een oplossing.

Motoren-Kleding-Helmen-Handschoenen-Laarzen-Accessoires-Navigatie-Tassen-Gadgets-Banden-Accu's-Onderhoud-en nog veel meer!

U bent van harte welkom!



"Jager Motoren is sinds 2000 actief in de motorbranche in Hoogeveen. De prachtige showroom is zeker een bezoek waard. Op de verkoopvloer van meer dan 2500 m2 staan gemiddeld 400 motoren te wachten op een nieuwe eigenaar. Alle gangbare motormerken zijn vertegenwoordigd en voor elke liefhebber is er voldoende aanbod!Sinds kort zijn wij ook voorzien van een exclusieve afdeling met diverse merken. We zien U graag in de showroom, de koffie staat klaar ..mvg Team Jager motoren"
Adres: Buitenvaart 1214, 7905SG Hoogeveen
Telefoonnummer: 0528-234149
ln.nerotomregaj@ofni
Stad: Hoogeveen
Route: Buitenvaart 1214
Postcode: 7905SG



op zoek naar gerelateerd: klachten jager motoren, motoren assen, jager motoren reviews, anbergen motoren, jager motoren hoogeveen openingstijden, gebben motoren, motoren heerenveen, motoren emmen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
mylovefordresses.nl mylovefordresses.nl 1 km www.mylovefordresses.nl Trouwjurken Mail adres [email protected]
Het Goed Hoogeveen Het Goed Hoogeveen 2 km Leuke kringloop, fijn dat alles zo ruim is opgezet. Diverse soorten spullen zoals kle...
Kiri Auto's & Motoren Kiri Auto's & Motoren 2 km Kiri Auto's en Motoren
La Vida El Nice La Vida El Nice 3 km Voor interesse in een product en/of vragen kunt u ons een privébericht sturen!
Dierckxsens Mode Dierckxsens Mode 3 km Voor een feestje op 28 juli pak uitgezocht, door de super service en hulp binnen een ...
Cecil Hoogeveen Cecil Hoogeveen 3 km Cecil Hoogeveen, Fashion voor dames
LovelyJewels.nl LovelyJewels.nl 3 km Dé online shop voor on-trend Fashion, Jewels & Musthaves. GRATIS verzending binnen NL...
Maudd shop Maudd shop 3 km Nu al meerdere keren in de winkel geweest. En weer dat er geen personeel je ziet. Of ...
MAUDD MAUDD 3 km Veel keuze, nette winkel en vriendelijk personeel!
Zeeman Zeeman 3 km Vriendelijk en behulpzaam personeel Goed kwaliteit van spullen.
Beuker Mode Beuker Mode 3 km Vertaald door Google Avondeten Origineel Supper
Recensies
Ik heb afgelopen woensdag daar gewoon mijn dikste bike ooit gekocht. Ik kwam eerst voor een andere Kawa kijken die bleek helaas niet zo als ik had gehoopt. Maar daar in tegen ben ik naar huis gereden met een nog veel mooiere. Ik raad deze motor zaak wel aan. Ik lees wel eens andere reviews die tegen spreken. Maar mijn ervaring is gewoon goed. Dus zeker een aanrader. En genoeg dikke bikes te koop.
Afgelopen week heb ik mijn Honda NC700D Integra bij Jager Motoren ingeruild tegen een prachtige gebruikte BMW R1200RT. Ik heb direct een proefrit kunnen maken en de deal was zo rond. Een dag later kon ik de motor al ophalen. Prima geregeld. Ik raad iedereen aan om eens bij Jager Motoren binnen te lopen als men op zoek is naar een goede gebruikte motor. Volop keuze.
Super goeie service en heel vriendelijk geholpen. Ik kwam voor een test rit van de Honda CBR500R en na de test rit ff gepraat over de mogelijkheden en kwamen we tot een goeie deal geholpen door verkoper Marcel Ik heb mn oude motor er op ingeruild BMW G310R, dus als iemand nog een leuke motor zoekt dan kun je hier bij jager motoren kijken en wie weet staat er ook wel wat anders voor je tussen. Echt een aanrader om hier eens langs te gaan en wie weet rij je ook wel weg op een mooie motor! Echt een super winkel Ik ga hier zeker mijn volgende motor weer kopen :
Super bedrijf Ik heb hier mijn mooie Honda Cbr 1000rr gekocht. Is dik 2 uur rijden voor mij maar is alle moeite waard Heel meedenkend, vooral Marcel :- Geef dit bedrijf een Dikke 5 ster Ze hebben heel veel mooie motoren staan wat al heel overweldigend is, in alle prijsklasse. als ik in deze winkel loop voel ik mij net een kleine jongen in een speelgoed winkel Vriendelijk bedankt Marcel voor jou goede service en attendheid.
2 motoren verkocht aan jager motoren Eerlijke handel Goede prijs Geen gezeur achteraf Doen gewoon wat ze beloven Ik zeg doen
Goeie zaak! Fantastische motor gekocht voor een scherpe prijs! Vriendelijk personeel, goede service! Ik ga Jager Motoren zeker aanraden aan mijn motorvriendjes en vriendinnetjes!
In augustus 2022 mijn BMW motor gekocht, best lang gezocht maar hier stond hij met nette kilometers en droom uitvoering. Veel keus bij Jager, zie website. Ontvangst prettig, eerst lekker je gang gaan en dan concreet over de voorkeur. Proefrit ja?neem de motor maar mee en ik zie je wel weer. Prima contact met verkoperMarcel ontspannen en netjes. Daarna terug en de koop beklonken, duidelijk, zakelijk maar ook toegefelijk. Marcel bedankt voor samenwerking en goede manier van samenwerken. Alles klopte ook bij de aflevering. Top.
CBR 1000 RR 2006 Helemaal uit Regio Eindhoven gereden om naar een motor te kijken Waren 2 punten die niet goed waren Motor was verder in top staat! Motor kon gemaakt worden en ook nog bezorgd worden op mijn wegk adres.Op die dag begon het te sneeuwen hun gebeld en het was geen probleem om het bij mijn woon adres te leveren. Onderdelen zijn netjes vervangen Mijn oude motor ingeruild voor een nette prijs Zeer tevreden!
Vandaag geweest voor de Intruder VL1500, fijne communicatie ervaren met Patrick. Aan de Motor zullen een aantal onderdelen vernieuwd worden, Alles voor een Nette prijs inclusief leveren naar Duitsland. Tevens leuke Motorjas gekocht. Ben benieuwd of alles naar verwachting cq afspraak zal verlopen. Verheug mij op de levering. Zodra de levering heeft plaatsgevonden zal ik verder informeren over hoe het is afgelopen. Tot nu toe heel tevreden!
Eerst via Marktplaats contact gehad. Dit contact voelde goed, snelle, nette reacties. Vandaag langsgekomen met mijn motor voor inruil op een ander. Ze boden mij een realistische prijs voor mijn motor. Uiteindelijk een deal gemaakt met Marcel en ben hier zeer tevreden mee. Perfect geholpen en ik kom hier zeker vaker!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid