facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jade natuursteen & tegels

Jade natuursteen & tegels

Info

Alles op het gebied van natuursteen en tegels, ook de gehele installatie van de badkamer of de vloerverwarming onder de vloer nemen wij voor onze rekening.

Geschiedenis

Jade Natuursteen & Tegels heeft zich gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van natuurstenen vloeren en tegels voor zowel binnen als buiten. Daarnaast heeft Jade Natuursteen & Tegels diverse artikelen voor het aankleden van de badkamer, zoals wastafels en douchebakken. Ook voor een kraan of sifon kunt u bij ons terecht..
Onze ervaring is dat klanten het prettig vinden om de complete verbouwing onder te brengen bij één aannemer. Wij bieden u daarom een compleet pakket. Wij geven u allereerst advies op maat en helpen u vervolgens ook met het slopen en verwijderen van bestaande vloeren en muren. Daarna leggen wij alles opnieuw aan en ook voor de installatie van apparatuur wordt gezorgd. Wilt u een vloerverwarming? Geen probleem onze vakkundige medewerkers plaatsen het en werken alles netjes af.
Alles onder één dak dus! Uiteraard met de daarbij behorende garanties. Vakmanschap is hierbij een must is en daar staan wij garant voor. Komt u daarom snel langs in onze Showroom en laat u inspireren en overtuigen door de prachtige opstellingen die wij in onze showroom hebben staan.



"alles op het gebied van tegels,natuursteen,vensterbanken , maatwerk , vloeren , badkamers ,sanitair, keukens en keukenbladen.wij plaatsen ook alles , zelfs de vloerverwarming en het sanitair wordt door ons verzorgt.het mooiste marmer , leisteen , belgisch hardsteen tegen de schappelijkste prijzen."
Adres: Galvanistraat 24, 170ST Heerhugowaard
Telefoonnummer: 0725712263
Stad: Heerhugowaard
Route: Galvanistraat 24
Postcode: 170ST



op zoek naar gerelateerd: Tegeloutlet Heerhugowaard, Tegels kopen Alkmaar, Tegel outlet, Tegelwinkel Noord-Holland, Tegeloutlet Noord Holland, Tuintegels Outlet Noord Holland, Vloertegels Heerhugowaard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Multi Interieur Heerhugowaard Multi Interieur Heerhugowaard 3 km Mooie robuuste 1 x 1 m tegelvloer betonlook met licht groene gloed, superstrak gelegd...
Recensies
In 2021 en 2022 gebruik gemaakt van de diensten van Jade Natuursteen. Dit is mij prima bevallen. Eind 2021 een partij natuursteen voor een nette prijs geleverd gekregen. Zelf deze tegels 60 x 90 gelegd door de hele woning. Hiervoor wel zeer buikbare tips van Dennis meegekregen. In 2022 heeft Jade naar volle tevredenheid een op maat gemaakt natuurstenen aanrechtblad geleverd en geplaatst. Wij zijn zeer tevreden, zowel over de prijs, kwaliteit en levering
Mooi assortiment en hadden mooie tegels uitgezocht. Levertijd zou 3/4 weken ongeveer, offerte zou nog komen. Na 2 weken gemaild of er iets te vertellen was over levertijd en de offerte. Daarna nogmaals contact gezocht tevergeefs. Tot de dag van vandaag nooit meer iets gehoord. Slecht!!
Wij waren opzoek naar een nieuwe tegelvloer. Belgisch hardsteen. Bij Jade kwamen we op het juiste adres. Dennis de eigenaar heeft ons prettig geholpen en goede adviesen gegeven. De vloer ligt er inmiddels in en ook de klinkertjes in de gang. Het is echt geweldig geworden en we zijn Dennis erg dankbaar. Ze hebben mooi werk opgeleverd en waren snel klaar!
Goed advies, tegelvloer prachtig gelegd.
Prachtige plinten gekocht. Daar niks op aan te merken. De meneer bood mij aan te helpen de plinten in de nieuwe auto te laden. Ik hoorde een flinke klap. Bij thuiskomst bleek de lak flink beschadigd. Het gruis van de plinten zat nog aan de krassen. Schade: € 500. Direct gebeld hierover. Meneer had niks gemerkt. Op verzoek foto’s gestuurd. De meneer wilde er verzekeringswerk van maken. Er bleek € 500 eigen risico, dus voor rekening van meneer zelf. “Ik heb niks gemerkt” was de reactie en daar bleef het bij. Ik kan nu volledig voor de schade opdraaien. Uiteraard kan het gebeuren dat je per ongeluk schade veroorzaakt, maar los het dan op. Dit heb ik niet verzonnen uiteraard en in scène gezet om meneer voor iets onterecht te laten opdraaien. Neem je verantwoordelijkheid. Dit is niet netjes van mens-tot-mens en vanuit een bedrijf. De prachtige plinten hebben nu een nare bijsmaak.
Zeer tevreden over de prijs/kwaliteitverhouding en levering van de producten. Uitstraling van het pand doet anders vermoeden maar het zijn echt mooie tegels voor een goede prijs. Eigenaar zeer ervaren die een paar goede tips gaf.
Goed geslaagd, goed geholpen, lekkere koffie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid