facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jacuzzi World Zuidbroek

Jacuzzi World Zuidbroek

Info

Wij zijn op afspraak open! Wilt u zeker weten dat er een verkoper aanwezig is bel dan even van te voren of stuur een bericht.

In en verkoop van Jacuzzi’s.
Wilt u van uw Jacuzzi af? Wij geven u altijd een reëel bod



"Voor bezichtigingen kunt u het beste even contact opnemen met ons telefoonnummer"
Adres: Weg der verenigde naties 12, 9636HW Zuidbroek, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: +31627157381
Stad: Zuidbroek
Route: Weg der verenigde naties 12
Postcode: 9636HW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: JacuzziWorld, JacuzziWorld Marktplaats
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Salon Ancella Salon Ancella 276 meter Altijd heel gezellig onder het genot van een kopje koffie mooie nagels krijgen!
Lifestyle coach Evelien Maas Lifestyle coach Evelien Maas 708 meter Lifestyle coach op het gebied van inwendige voeding en uiterlijke verzorging. Persoon...
Buurtzorg Menterwolde Noordbroek/Zuidbroek Buurtzorg Menterwolde Noordbroek/Zuidbroek 1 km Welkom op onze Facebookpagina. Een frisse kijk op thuiszorg! Voor contact kunt u bel...
Recensies
Zeer goede service en jongens die er verstand van hebben. 5 maand geleden een jacuzzi gekocht en van de week een kleine storing. Gelukkig heeft het bedrijf een eigen monteur die dan zo snel mogelijk langs komt en het voor ons heeft opgelost. Ook de verkoop is allemaal netjes en soepel verlopen, alles netjes afgehandeld en een factuur ontvangen zoals het hoort. Een echte aanrader !
Vorige maand een jacuzzi gekocht bij deze 2 attente heren. Afspraken gemaakt via de app en alles werd netjes en keurig op afgesproken datum geleverd. Heb zelf niet veel verstand van jacuzzi’s maar door goede en duidelijke informatie van 1 vd heren over onderhoud weet ik zeker dat ik hier de komende tijd veel plezier van ga beleven. Topservice!
Inmiddels ruim een jaar een jacuzzi van Jacuzziworld in de achtertuin en deze werkt nog altijd goed. De service vooraf en de aflevering waren uitstekend. Twee fijne ondernemers die ontzettend klantgericht zijn. Voor wie een jacuzzi zoekt hier heb je echt de beste prijs/kwaliteit verhouding!
Gebeld voor een reparatie, dit werd de eerst volgende week gelijk uitgevoerd. Ik kan weer lekker bubbelen, heerlijk!
Super aardige jongens! Top service en zeer tevreden met het product! Aanrader als je het mij vraagt.
Top service en zeker aan te raden! Hele mooie spa gekocht netjes afgeleverd op locatie Nieuwe filters etc ook nog gratis een trap gekregen Heel erg blij mee ook voor onderhoud blijven wij bij deze mannen ga zo door!!
Halve informatie Incompleet geleverd wat on advertentie staat is alles perfect en compleet Cover rijp voor de sloop Beugel niet origineel Na 3 maanden nog op een bon te wachten ??? Totaal geen verstand van enige jacuzzi Kortom denk na voor je wat koopt duizenden euro's komen erbij
€3000 betaald voor een jacuzzi De coverlift werd geadverteerd met druk veren was uiteindelijk niet het geval. Over de cover werd gebeld 1 dag voor levering dat die toch nie echt zo netjes was al verkoopbaar. Ok ipv 3100 ging de prijs naar 3000. Nieuwe cover kost €600,00 Bij aflevering vroegen we werk de beweegbare rug jets. Ja zeker werd er gezegd. Nou jacuzzi gevuld rug jets werkte dus nie We vroegen op een factuur voor aankoop voor een bv in belgie. Bleek een marge jacuzzi te zijn . Ok kan. En uiteindelijk vraag je om een factuur maar dan krijg je hem niet.
Mooie ronde jacuzzi bij de heren gekocht. Hebben ze perfect geplaatst. Ook spontaan een trapje er bij geleverd! Helemaal top mannen!
Goed bod op mijn gebruikte spa. Daarna onderhandeld over een nieuwe. Ging allemaal via de app, ging perfect. Afspraken nagekomen. Oude meegenomen en nieuwe geleverd, allemaal netjes door de deur waardoor hijsen niet nodig was. Alleen leverdag werd door omstandigheden 1 dag later maar werd geappt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid