facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jacobushoeve

Jacobushoeve

Info

De Jacobushoeve in Vessem is een bijzondere ontmoetingsplaats.

Adres: Jan Smuldersstraat 4, 5512 AZ Vessem
Telefoonnummer: 0497 592059
Stad: Vessem
Route: Jan Smuldersstraat 4
Postcode: 5512 AZ



op zoek naar gerelateerd: Kafarnaüm Vessem, Openingstijden kringloop Vessem, Www Jacobushoeve nl, Jacobus hoeve lennisheuvel, Vessem winkels, Kringloop Eersel, Jacobushoeve winkel, Jacobushoeve Vessem Facebook
Recensies
Je kunt er tijdens de openingstijden koffie drinken. Ook kun je winkelen in de kringloopwinkel. Je kunt ook 24 uur per dag in de prachtige tuin gaan wandelen. Ook kun je binnen in het stiltecentrum 24 uur per dag gaan zitten. Openingstijden dinsdag, donderdag en zaterdag van 13.00 tot 16.00.
Normaal ga ik graag naar de kringloopwinkel daar. Regelmatig wat gekocht. Deze keer viel mijn oog op een jasje, waarvan een aantal knopen miste en er een gat in zat. We vroegen vriendelijk of er wat vanaf kon, maar werden erg ontvriendelijk te woord gestaan door een mevrouw. Heel jammer.
Leuke kringloop. Geen meubels. Wel verder van alles. Plus aparte winkel met boeken en kleding.
Kei gezellig en leuk personeel , beste gelegenheid voor iedereen!
Bij de Jacobus Hoeve winkel je voor het in stand houden van een sociaal bewogen gemeenschap. De kringloopwinkel is niet de grootste en niet centraal gelegen. Maar wanneer je voor kringloopwinkelen gaat dan ben je hier aan het juiste adres. Het assortiment kent onder andere lampen, lijsten, fotografie, elektronische apparatuur, servies, keuken apparatuur, antiek en curiosa en speelgoed. Openingstijden zijn enigszins beperkt. Maar parkeren op eigen terrein is probleemloos. Goederen zijn goed in orde en de prijs is laag. Je kunt in deze winkel alleen contant betalen. Het personeel is vriendelijk. Bij dergelijke prijzen gun je de garantie aan de verkoper. Dat betekent: wanneer iets niet goed blijkt dan los je dit op zonder de winkel.
Mooie en nette kringloopwinkel en lekkere koffie vriendelijke mensen Henny en Nel Uit Enschede
Hartstikke leuke winkel. Ik koop er altijd wel wat voor een aardig prijsje. De medewerkers zijn heel vriendelijk. En de doelstelling is natuurlijk ook goed. Hergebruik van producten en de opbrengst wordt goed besteed.
Zo ga je niet met mensen om wat een zaak is dat kom er nooit meer valse beschuldigingen bah
Ik loop er zelden naar buiten zonder iets te kopen, ideale plek om iets nuttigs te scoren voor leuke tweedehands prijzen. En ik word er altijd vriendelijk geholpen door de medewerkers!
Het zag er nog erg gesloten uit. Gelukkig was de tuin wel toegankelijk en de geocache ook.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid