facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jacobine's bake art

Jacobine's bake art

Info

Zoekt u een lekkernij dat er ook nog eens fantastisch uit ziet?! Zoek dan niet verder. Dit is HET adres voor betaalbare,originele en lekkere taarten!

Geschiedenis

Gedecoreerde taarten in allerlei vormen en maten. U zegt het en ik maak het! Ontstaan vanuit een hobby en gegroeid tot een heus bedrijf.

Ik vind het heerlijk om creatief en gedetailleerd te werk te gaan en sta soms uren achter elkaar in de keuken. Vooral in de weekenden is het altijd druk. Vandaar altijd de tip: Bestel snel ( op tijd) want vol = vol.

Bestellen:
Bestellen dan via Facebook, mail of telefoon.U mag ook altijd eerst een datum vast zetten en daarna pas ideeën en het aantal personen aanleveren.

Afhalen/bezorgen:
Normaal gesproken worden de taarten altijd gehaald. In sommige gevallen is bezorgen ook geen probleem. Echter komen er dan wel bezorgkosten bij, maar dit lijkt me vanzelfsprekend.

Annuleren:
Wilt u een bestelling annuleren of aanpassen, wilt u dit dan zo snel mogelijk doorgeven en maximaal een week van te voren. Ik heb een strakke planning en vele bestellingen. Ik kan niet elke klant achterna gaan bellen,mailen, berichten helaas. Dit is dus op uw eigen verantwoording. Mocht u later een bestelling willen annuleren of aanpassen dan zullen hier kosten voor in rekening gebracht worden.
Ik hoop natuurlijk dat dit niet nodig is!

Veel kijkplezier en wie weet tot een volgende keer!

Adres: Evertsenlaan 39, 3843 EK Harderwijk
Telefoonnummer: 0621245987
Stad: Harderwijk
Route: Evertsenlaan 39
Postcode: 3843 EK



op zoek naar gerelateerd: Cupcakes Harderwijk, Bruidstaart Harderwijk, Gender reveal taart Harderwijk, Taart Ermelo, Taarten hierden, Taarten van Hop, Taartenshop
Recensies
Super blij met de taart, precies zoals we in ons hoofd hadden! De smaak was heerlijk Echt een aanrader!
Wat was zijn 1e taart onwijs gaaf. Wij zijn heel blij met jou en komen zeker terug!
Wat een geweldige bruidstaart heb jij voor ons gemaakt. Helemaal de stijl zoals ik had aangeven bij onze weddingplanner. De taart zag er prachtig uit en al onze gasten inclusief wij zelf hebben er van gesmuld. Nogmaals bedankt!
Zeer tevreden. Taart voldeed aan alle verwachtingen. Uiterlijk was precies wat ik gevraagd had en de smaak was perfect. Ik kom zeker terug!
Jacobine maakt de mooiste en lekkerste taarten! Ze verrast ons en de kinderen elke keer weer wanneer we de taart zien! Echt een aanrader
Super mooie en lekkere taart voor de eerste verjaardag van onze dochter!
Heerlijk gebak en cupcakes. We bestellen bij Jacobine elke keer voor een verjaardag, vaderdag en moederdag. En elke keer zijn het weer prachtige taarten en cupcakes met prachtige decoraties en creaties.
Geweldig mooie taart! En erg lekker!
Mooie taarten en ook nog eens heerlijk!
Geweldige taarten, echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid