facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jacoba Haan Terschelling

Jacoba Haan Terschelling

Info

Pure etherische oliën

Aroma therapie, workshops, aromatouch massage, Cranio sacraal therapie, persoonlijk advies over gebruik van essentiële oliën.



"Massage op Terschelling, op locatie door Jacoba Haan. Massages: Aromatouch, Symphony of the cells, Waterfall en cranio-sacraal therapie."
Adres: Westerbuurtstraat 34, 8881AD West-Terschelling
Telefoonnummer: 0626704480
Stad: West-Terschelling
Route: Westerbuurtstraat 34
Postcode: 8881AD


Recensies
Wat een geweldige ervaring tijdens onze vakantie op Twrschelling. Een massage aan huis. Jacoba neemt haar tafel mee en komt naar je vakantiehuis. Een aanrader! Ik had een Waterfall massage, een massage met veel verschillende oliën. Een weldaad om tot rust te komen en heerlijk te slapen.
Wauw! Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten van CranioSacraal therapie, het klonk mij wat heilig. Het was meer dan ik had kunnen dromen. Ik ging met een pijnlijke knie naar haar toe. Wat Jacoba doet is heel indrukwekkend. Door de manier waarop ze dit aanpakt, voelde ik mijn pijnlijke knie, als een tikkende secondewijzer, beter worden. Gouden handjes heeft ze.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid