facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jacks Rippies Spijkenisse

Jacks Rippies Spijkenisse

Info

De beste spareribs uit spijkenisse en omgeving en keuze uit 10 smaken. Verder hebben we andere gerechten als een heerlijke angus burger, gamba's, prime steak, zalmfilet, salade geitenkaas of vegaburger. Kijk voor de kaart op www.jacksrippies.nl.

Geschiedenis

Volgens ons de beste Spareribs in omstreken en dat bij u zelf thuis!!

Tevens kunt u bij ons Spareribs koud bestellen per portie en als u een tuin feest of een ander feest gaat geven dan komen wij graag langs om een passend advies te geven.

Deze Spareribs kan u zelf afgrillen op uw BBQ.

De heerlijk gegaarde Spareribs zijn er in de smaken: Traditioneel, Honing-Mosterd, Ketjap-Knoflook, Jack Daniels smoked BBQ, Pittig, tex-mex en tex-mex sweet & sour.

De Spare ribs Tex Mex in gluten vrij! Voor meer informatie met betrekking tot allergenen kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u zelf een smaak in gedachte?
Laat het ons weten! En wij gaan aan de slag.

Heeft u geen BBQ? Maar u wilt wel een BBQ geven. Ook de BBQ kunnen wij leveren!

Wilt u iets anders erbij dan alleen onze heerlijke Rips, zoals Verse worst, Hamburgers etc. etc.
Dit is natuurlijk ook mogelijk.



"Bestel nu de lekkerste spareribs in Spijkenisse, Hoogvliet, Hekelingen, Simonshaven.Bij Jack's Rippies is er keuze uit 10 smaken rippies, verschillende burgers, vlees, vis of een maaltijdsalade."
Adres: Groenewoud 12, 3203AM Spijkenisse
Telefoonnummer: 0181853697
Stad: Spijkenisse
Route: Groenewoud 12
Postcode: 3203AM


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 20:45


op zoek naar gerelateerd: Jack Rippies Menu, Jacks Rippies kortingscode, Jack's Rippies Schiedam, Onbeperkt spareribs Spijkenisse, Jack's Rippies Capelle, Jack's Rippies Rhoon, Jack's Rippies Delft, Jack's Rippies Franchise
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
House of Crete House of Crete 1 km Super goede producten en Andreas is een schat van een man
Patio Spijkenisse Patio Spijkenisse 1 km Patio het binnen terras in de kopspijker... Ontbijt/Lunch to go or to stay...enjoy it...
BuzzBuzznl BuzzBuzznl 2 km We waren met een groep van 11 We zijn goed bediend door vriendelijk personeel en er w...
WEET wat je eet WEET wat je eet 2 km Ik ben Willeke en begeleid je graag naar een voedingspatroon waar je wat aan hebt, da...
AtlasSpijkenisse AtlasSpijkenisse 2 km Wij hebben er prima geslapen. Warm op de kamer prima op te lossen door de airco aan t...
AC Spijkenisse AC Spijkenisse 3 km Activeringscentrum
Recensies
Wat een bezorgers, staan met ze alle voor de deur te hangen de ene K ziekte na de andere vlieg je daar om de deur. Fijn naast een supermarkt waar ook veel kinderen lopen.
Ze mogen die membraams of vlies wel weghalen dit verpest alles voor deze prijs mag je wel iets goedsverwachten !!!!!!!Gaat vooral om de kalfssparibs!!! zet aub iemand die wel die vlies verwijderen en geen kinderen in de keuken
Ribs waren lekker, maar de klant tevredenheid is ver te zoeken. Portie was absoluut niet als was besteld. Er wordt gewoon gezegd zo doen we het altijd. Dus eigenlijk je portie nawegen als het bezorgd is. Je wordt eigenlijk als leugenaar gezien. Geen jacksrippies meer. Dat boeit ze volgens mij ook echt niet. De 2 sterren is puur voor de smaak.
Heerlijke vegaburger met alles er op en eraan. Ook de ribs waren erg lekker maar niet echt pittig Snelle bezorging en ruim op tijd
De varkenshaas was ver doorgebakken en erg droog. Patat was ook te ver door gebakken. Was best prijzig, dat geef niet als het goed is. Maar het was niet goed. Het is gewoon niet lekker.
Voor het eerst hebben wij saté, halve kip en een burger met patat besteld bij Jack's Rippie voor 42 euro wat bizar duur is. Het eten was te laat, soppig en koud met bijzonder kleine portie saté. De patat was net elastiek. Echt niet te eten en dat voor deze prijs. Eerste keer maar nooit weer!!
Vorige week na lange tijd weer eens besteld. Helaas wel wat tegen gevallen. Weinig smaak en longvlies niet verwijderd, dus een harde vlieslaag aan de achterkant. Niet slecht, maar ook niet zo top als toen ze alleen nog maar in Spijkenisse zaten
De service is heel erg omlaag gegaan na de paar jaren dat ze er zijn en de hoeveelheid keren dat mensen weed roken voor de deur is zovaak dat ik het niet eens kan optellen. Maar het eten is best lekker en de koks moeten echt meer respect krijgen, zelfs als de rips koud zijn , zijn ze best lekker!!
Gisteravond voor bijna 60 euro' besteld en laten bezorgen. Het eten was er snel. Helaas was het eten erg slecht. Ik vroeg om verse patat helaas was het al meerdere keren opgebakken was namelijk erg aan de bruine kant erg hard. Chicken hot wings was erg zout beetje jammer weer. 1e bestelling was ook niet naar behoren daar heb ik niks van gezegd. Wordt dus geen volgende keer meer. Niet dat ze daar van wakker liggen.
Was nog niet bekend met Jacks Rippies, maar het was een positieve ervaring. Ik heb bewust via de website besteld, want dat is net iets goedkoper dan thuisbezorgd. Bezorger was er erg snel. Het duurde net iets langer dan een half uur. En dat terwijl je om 18h besteld! Heel chil! Botten vielen van de rib af wat altijd een goed teken is! Gepofte aardappel wordt geleverd met een heerlijke saus. Stiekem hoopte ik er al op, maar ik zag het niet op de site staan. Al met al. Positieve ervaring! Wellicht besteld ik hier nog een keertje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid