facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jacks Rippies Barendrecht - Rhoon

Jacks Rippies Barendrecht - Rhoon
"Bestel nu de lekkerste spareribs Barendrecht, Rhoon, Poortugaal en een gedeelte van Rotterdam.Bij Jack's Rippies is er keuze uit 10 smaken rippies, 5 verschillende burgers, vlees, vis of een maaltijdsalade."
Adres: Koperhoek 6G, 3162 LA Rhoon
Telefoonnummer: +31180471925
Stad: Rhoon
Route: Koperhoek 6G
Postcode: 3162 LA


Openingstijden

Maandag: 16:30 - 20:45


op zoek naar gerelateerd: Jacks Rippies kortingscode, Jack Rippies Capelle, Jack's Rippies review, Spare ribs Barendrecht, Spareribs Schiedam, Ribbies spareribs, Hamburger Spijkenisse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Een Zoete Sensatie Een Zoete Sensatie 844 meter Ik ben parttime werkzaam als Senior doktersassistente. Mijn hobby is bakken en koken....
Recensies
Heerlijke rippies en perfect bezorgd. De Madame Jeannette spareribs zijn een aanrader als je van écht pittig eten houd, maar de spareribs zijn sowieso een aanrader, heerlijk mals vlees.
Dit is de tweede keer dat ik bij Jack's Rippies Rhoon heb besteld en beide keren was het echt een teleurstelling. De 1ste x had ik een hamburger met gepofte aardappel. De hamburger was lauw en de saus van de gepofte aardappel was zo zoetig , dat ik er misselijk van werd. En vandaag had ik friet met halve kip gesmeerd met madame jeanette in de hoop dat het niet flauw zou zijn ...... maar helaas was de kip aan de droge kant, madame jeanette was aanwezig, maar flauw qua smaak en waar ik echt niet tegen kan als een kip niet krokant is... ik denk dat de kip in water is gekookt zodat het gaar zou zijn, maar nooit de oven geeft gezien! In ieder geval ik zal daar nooit meer bestellen!
We hadden deze keer een kippedijen sate menu en een Hotwings menu vorige keer Spare-ribbs die dreven in de olie en waren iets te zwart doorgebakken de saus was verbrand De kippedijen sate was echt weinig! Geen stokjes maar los .Vergelijkbaar met 2 stokjes. Was verder wel goed van smaak. Ook de pindasaus was lekker. De hotwings vet en smaakloos harde korst om de kip heen . Nu 2 keer besteld toch geen voldaan gevoel dus wij bestellen niet meer..
Goed te doen, vlees was mals, gepofte aardappels zijn gekookte aardappels in schil wel goed en koolsla ook prima. Verpakking netjes.
Bestellen regelmatig en nog nooit teleurgesteld altijd heerlijke malse spareribs, snelle bezorging en prima service.
Vandaag kalfs spareribs besteld en zalm. 400 gram kalfs spareribs waarvan 300 gram vet en vlies was, werkelijk niet te vreten!! Zalm was erg droog, veel te lang gegaard. Bezorging duurde ook een uur! Eten was dus lauw! Friet was wel erg veel en goed en de salade mag er ook wel wezen. Maar ik bestel er nooit meer!!!
Bestel hier regelmatig. Ik heb bijna alles al geprobeerd. Van spareribs tot hotwings en gamba’s tot burgers. Zelfs de Zalm is goed bij thuisbezorging. Het is dat ik maar 5 sterren kan geven, anders waren het er meer geweest.
Wat een geweldige service. De thuisbezorgt app gaf een hele lange bezorgtijd aan maar ze waren er al in 15min dus ik was nog niet thuis. Uiteindelijk bestelling voor mijn voordeir gejat en deze geweldige mensen zijn het gewoon opnieuw wezen brengen. Ik moet nog aan het eten beginnen maar service al gelijk een dikke 10!
Varkenshaas goed gebakken en lekker van smaak. Ik had een slaatje, gepofte aardappel en champignonsaus bij besteld. Een paar dingen vielen iets minder in de smaak. Maar kreeg wel gelijk bericht van het restaurant door dit op te lossen met een korting bij de volgende bestelling. Dat is dan wel weer netjes
Heerlijke spareribs. De proeverij van 1kg verschillend gemarineerde spareribs zijn een aanrader. Het vlees is mals zoals het hoort. Krokant en warme friet. Ga zeker vaker bestellen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid