facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jackoi

Jackoi

Info

Vaesraderbosweg 6
6432 PG Hoensbroek
T 045 521 29 04
M 06 155 19 321

Adres:
Telefoonnummer: 31615519321
Stad: Hoensbroek


Recensies
Goede service En betaalbaar prijs
Wat een slecht bedrijf! Heb iemand hier gehad een van de twee broers voor de aanleg van de vijver folie, leidingen, pomp, filter en installatie. Kosten 8000 euro. Kan je wel aanbetalen was de vraag, nee we betalen niet aan, we betalen pas als je de producten hebt geleverd! Oké dan komen we niet. Twee dagen later, we komen toch wel. We beginnen donderdag. Donderdag niemand gezien. We komen vrijdag. Vrijdag niemand gezien. Geprobeerd te bellen, geen resultaat. Berichten verstuurd, ze worden wel gelezen maar niet beantwoord. Vandaag gebeld naar Jackoi, zijn twee broers van elkaar zegt de oudere broer, nee ik heb helemaal niks besteld, bij mij is niks bekend! Prima! Heb vandaag alles geregeld bij Aquatca te schimmert, en nog goedkoper ook! Voor dezelfde producten. Het vijveronderhoud van mijn zus 3 vijvers niet meer door Jackoi Helaas is de ouder vijver van mijn ouder wel door Jackoi gedaan, maar volgend jaar de nieuwe vijver, niet meer door Jackoi. En natuurlijk mijn nieuwe vijver, niet meer door Jackoi. Uiteraard worden de nieuwe planten, vissen, filter enz ook niet meer gekocht bij Jackoi. En daarna kost ik ervan dat je vaak voor een gesloten deur staat terwijl de winkel open hoort te zijn, of je belt en iemand van de plantenzaak neemt op. Advies voor iedereen die dit leest. Helaas komen deze mensen de afspraken niet na. Wil je een vis of plantje kopen en ze zijn open dan heb je geluk. Wil je een vijver laten aanleggen, doe dat niet door hun, kennelijk kunnen ze dat helemaal niet.
Ik heb zojuist eindelijk iemand aan de lijn gekregen, ben al de hele week aan het proberen.... Krijg de eigenaar aan de lijn, ik wil graag een Ranchu zwart of te wel een buffelrug hebben. Dit kreeg ik als antwoord, nee Jong hebben we niet, moet je maar in het voorjaar komen.... Hij probeerde zich geen eens de moeite te doen om maar iets van service daarin te geven... Dus mijn conclusie, sorry maar bij jou Jong koop ik dus echt niks !!! Ben een man van 47 jaar, dus geen Jong !!!
als je iets koopt zoals een eheim buiten pomp en deze is stuk dan mag je zelf zien hoe je zolang een vervangende pomp krijgt wilde eerst niet eens helpen omdat hij vond dat garantie op zat omdat ik de pomp met korting had gekocht ik zeg koop er niks je krijgt er spijt van !!!!!!!!!!!
Vijverfolie en 4 ruiten laten plaatsen en super tevreden. Netjes gewerkt en alles netjes achtergelaten
Hebben een goede kennis van vijver en vijver planten. Klant vriendelijk en een hele goede service.
En weer heel goed beraden van Jack voor mijn koi vijver! zoals ieder jaar!
Kwaliteit van het product is goed. Vriendelijke verkopers
Vissen uitzoeken veel keus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid