facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jackies Deventer

Jackies Deventer

Info

Restaurant Jackies is een trendy, feestelijk en stylish restaurant in het centrum van Deventer, gebaseerd op de dynamische keuken van New York.

Geschiedenis

Ons luxe en trendy restaurant is geïnspireerd op de zinderende en spannende keuken van New York City. Naast de vele invloeden uit China Town staat Jackies NYC bekend om haar US steaks, de dagelijks verse sushi, de verse kreeft en de mooie oesters, specialiteiten zoals de heerlijke eendenborst en de prachtige verse nagerechten zoals de brownies, de strawberry cheesecake en het romige zelfgemaakte parfait-ijs. Het ruime assortiment aan champagnes en prosecco’s zijn vriendelijk geprijsd en ook per glas te bestellen. Wij bieden u een luxe, gezellige en onvergetelijke avond vol culinaire verrassingen in een fantastische sfeer!



"The Jackies storyOnze passie is het creëren van een onvergetelijke ervaring voor onze gasten. Service, sfeer en smaak staan hierbij centraal. Ons restaurant ligt in hartje Deventer en heeft 3 verdiepingen aan unieke ambiance. In de zomer kun je buiten dineren en ook aan de bar is het heerlijk vertoeven. Onze keuken is geïnspireerd op de bruisende metropool New York en kent veel verschillende invloeden, bijvoorbeeld uit China Town en Little Italy. Wij houden van verse gerechten. Jackies staat bekend om de geliefde steaks, sushi, hamburgers en oesters. We zien je graag in ons restaurant!"
Adres: Grote Poot 19, 7411 KE Deventer (gemeente)
Telefoonnummer: 0570616666
moc.cynseikcaj@retneved
Stad: Deventer
Route: Grote Poot 19
Postcode: 7411 KE


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 00:00
Dinsdag: 17:00 - 00:00
Woensdag: 17:00 - 00:00
Donderdag: 17:00 - 00:00
Vrijdag: 17:00 - 00:00
Zaterdag: 17:00 - 00:00
Zondag: 17:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: jackies deventer parkeren, jackies deventer valentijn, jackies deventer pop up, restaurant deventer, jackies menu, iens deventer, no11 deventer, boas deventer
Recensies
Heerlijk eten, gevarieerde kaart. Prima plek om lekker te genieten. Eén verbeterpuntje: het tempo van serveren lag wel erg hoog. Daardoor binnen 2 uur weer buiten 3 gangen koud koffie. Iets meer rust zou voor ons fijner zijn geweest. Door de kwaliteit van het eten toch 5 sterren.
Heerlijk gegeten bij Jackies. Ontvangst was super, we voelde ons gelijk helemaal welkom. We werden super goed geholpen door Thijs. De rest van de bediening was ook echt top! Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedereen!Eten: 5/5
Afgelopen dinsdag hier voortreffelijk gegeten, lekker uitgepakt met een goede vriend. Bediening zeer vlot en professioneel, gerechten waren van goede kwaliteit eveneens als de wijn.Eten: 5/5
Hele fijne avond gehad met heerlijk eten en attente bediening. Paar kleine puntjes waardoor net geen perfectie. De borden waren niet warm bij het hoofdgerecht waardoor het erg snel afkoelde. Daarnaast wordt er niet gevraagd hoe je je biefstuk gebakken wilt hebben, toch een beetje vreemd. De Primitivo per glas mist de zwoelheid van een echt goede Primitivo. Verder hebben we hier echt genoten en komen zeker terug!
Hele mooie zaak waar alles tip top geregeld is. Super ambiance. Zeer vriendelijke, beleefde bediening, beetje over de top zelfs. Eten is oké. Zo namen wij het 3 gangen menu met o.a.: De garnalen kroketjes als starter. Die waren niet warm overigens En een kroketje hoort naar mijn mening goed warm geserveerd te worden Als voorgerecht ; De Peking eend pannekoekjes en de boneless ribs. Én als hoofdgerecht de kalfswang en de lady steak...die steak is extreem klein , maar aangezien we genoeg "voor" gerechtjes hadden gegeten was dit niet zo héél erg De coleslaw die bij het steakje geserveerd werd had helaas weinig smaak. Als bijgerecht namen wij de gamba's, patat en uienringen. De gamba's werden apart op een stokje geserveerd.. Ik zou ze zelf als een soortvan surf en turf op het bord serveren..maar ja wie ben ik.. De smaak was oke, maar de gamba zelf was meer een grote diepvries garnaal. Week en zonder schil. De uienringen leken mij ook niet zelfgemaakt, maar uit de diepvries te komen... De cocktails zijn wel echt lekker!! Of wij er nog een keer gaan eten? Denk het niet.. Het eten was goed, maar niet geweldig. Leuk voor een keer. Prijs :Je betaald zo een 50 euro voor een 2 of 3 gangen menu, en dan komen er nog heel veel kleine extra kosten bij.
We hebben hier nu 2 keer gegeten. Eerst op uitnodiging van een 'local' en een paar maanden geleden en nu afgelopen weekend nog een keer met de familie omdat we in de buurt waren en een middagje Deventer deden. Wat zal ik er van zeggen? Simpel: twee keer een heel fijne avond gehad. Veel reviews schrijven over de prettige ambiance en fijne bediening NB. teken aan de wand in deze tijd, waar goed en prettig personeel heel moeilijk te vinden/binden is; kunnen we onderschrijven. Water bruisend of plat wordt doorlopend zonder meerprijs geserveerd,. Echt Amerikaans, maar o zo prettig. Het eten heeft niet de allure van een sterrenrestaurent, maar dat is ook niet de opzet. Gewoon - bijna ouderwets - gezellig en lekker uit-eten, in een moderne en tegelijk heel gemoedelijke sfeer. Foto doet geen recht aan de frisheid van de GO CO QUILLE de combinatie met amandel met rooksmaak werkt heel goed. En een foto van een wandschildering een paar straten verderop, nabij het enige hofje van Deventer. Thanks Jackies, we hadden weer heel fijn vroege shift; 17.15 uur gegeten, en hadden daarna nog een hele lange avond met een tevreden gezelschap. Cheers tot een volgende keer.
Heerlijk gegeten en een hele fijne bediening. Top avond!Eten: 5/5
Heerlijk eten en een top bediening. Beiden bovengemiddeld goed en zeker de moeite waard.Eten: 5/5
Pro: De mensen die er werken zijn jong, goed opgeleid, enthousiast, gastvrij en scherp en maken daarmee de avond. Neutral: Het eten is prima voor de prijs die je betaald. De wijnen zijn meer dan goed. Con: Commerciale inslag is voelbaar, floor management behoeft verbetering. Eet vooral niet aan de bar. Lange versie: Mooi zaak. Mensen zijn jong, goed opgeleid, enthousiast, gastvrij en scherp. Ook weten ze een goede balans te vinden tussen informeel en professioneel. Er gaat relatief weinig fout en wat er fout gaat wordt snel gecorrigeerd. Ook de onderlinge communicatie verloopt mede door de oortjes goed. Ik vind dat echt knap in zo'n jong team want er zit daardoor trots in wat ze doen en dat stralen ze uit. Het is ook goed voor de omzet want glazen zijn snel weer vol, het tempo is hoog te hoog? en de gastvrije elementen komen van binnenkomt tot vertrek terug. Normaliter was dit mijn Google review geweest, maar het floor management en de commerciële inslag van het bedrijf kost Jackies twee sterren. De plekken bij de bar zijn geen plekken. Je zit bij de deur naast de natte paraplu's en midden in de loop. Je staat daarmee continue tussen de mensen die aankomen of vertrekken en de jassendans die daarbij hoort. Ook zit je tegenover de glazenvaatwasser. Doe dit barplekken lekker weg. Het tweede wat opvalt is de bedrijfsleider die er deze avond rond liep. Hij is de enige gastheer zonder een lach op het gezicht. Hij ziet alles - heel goed - en is echt meewerkend voorman. Hij geeft echter feedback aan de collega's tijdens de wedstrijd ipv erna. Dat krijgen wij - maar ook andere gasten - mee. Onder andere waarom de man achter de bar mijn vrouw een bepaalde wijn niet had mogen geven. Dat kwam heel ongelukkig op ons over, omdat we op twee meter afstand zitten. Vervolgens heb ik bij binnenkomst toestemming gevraagd en gekregen om wat foto's te maken. Daar was de bedrijfsleider niet van op de hoogte en dus kwam hij halverwege de avond mededelen dat ik geen foto's mocht maken. Dat mag natuurlijk, maar de manier waarop dat gebracht werd gebracht was simpelweg onbeschoft. Tegen bekende die binnenkwamen kon er gelukkig weer een glimlach bij de jongen vanaf. Ik merkte echter ook hoe onzeker de collega's - die top bezig waren - werden nadat ze feedback van de man hadden gehad. De frustratie die ze daarbij ervaarde maakte de collega's daarna ook minder vriendelijk naar elkaar. Buitengewoon jammer en onproductief. Het zijn uiteindelijk je mensen die de tent maken en op hun schouders wordt en blijf je succesvol. Het zou goed zijn als het management van Jackies dat nooit vergeet.
Het is een vreselijke tegenvaller geweest. 2x capacio, 2x ribseye 17.50 per stuk. Ribsdeye taai, veel vet. Drinken 65 euro, geen probleem tot nu toe. Dan komt de capacio ...... Dit is het zogenaamde 2 gangen menu. Kost ff 87 euro.... 2 capacio. De uitleg van het eten hoorden we om ons heen wel vertellen. Maar de uitleg van deze grap 2 gangen menu was er niet. Dit grapje kost dus 183 euro...... Dit zullen we nooit, nooit meer vergeten Rinus Michels.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid