facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jack's Vers Belegde Broodjes

Jack's Vers Belegde Broodjes
Adres: Henriëtte Roland Holstlaan 63A, 7606 AN Almelo, Nederland
Telefoonnummer: 0546 432 285
Staat: Overijssel
District: Almelo
Stad: Almelo
Route: Henriëtte Roland Holstlaan
Huisnummer: 63A
Postcode: 7606 AN


Openingstijden

maandag: 08:30–16:00
dinsdag: 08:30–16:00
woensdag: 08:30–16:00
donderdag: 08:30–16:00
vrijdag: 08:30–16:00
zaterdag: 08:30–15:00
zondag: Gesloten

Recensies
Altijd een feestje om hier broodjes te halen. Broodje kip en het broodje gezond met eiersalade zijn de toppers. Goed belegde broodjes tegen een goede prijs.
Paul, Aret en team zorgen voor een fantastisch sfeer in de zaak en de broodjes zijn fenomenaal lekker! Werken ook met goed materiaal.
Hou wel van Nederland liedjes maar daar word er ook nog mee gezongen en geschreeuwd tegen elkaar veel personeel maar duurde wel ff voor iemand me hielp terwijl er ma een voor me was. Ook had iemand nog niet carpaccio broodje gemaakt zat meer saus op dan vleesje . Als je van voetbal herrie houd en geschreeuw en mee word gezongen is dit juiste plek maar t broodje en ook andere broodjes gewoon slecht beleg je proeft allen saus met brood . Jammer saucijzenbroodjes warg erg hard droog. Wij namen alles mee maar nee dit is niet iets waar ik terug kom. Alleen als broodje normaal word gevuld Maja dat weet je nooit dus ik denk niet dat wij terug komen.
Wat een feestje om hier een broodje op te halen.nVriendelijk personeel die je erg snel helpen ondanks de drukte, erg lekkere broodjes tegen betaalbare normale prijzen, en zeer ruim belegd.nVooral de hete kip en gezond zijn aanraders.nDit is Echt de moeite waard om hier te stoppen, voorbeeld voor anderen.
Als je in Almelo bent ,niet vergeten om langs te gaan bij de heerlijkste kip broodjes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid