facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jack Frenken Financieel Advies

Jack Frenken Financieel Advies

Info

Bij het kopen van een (andere) woning speelt de financiering een belangrijke rol. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Producten

Aanvraag hypotheken
Oversluiten hypotheken
Startersleningen
Second opinions



"Uw complete makelaarJack Frenken makelaars en adviseurs is in 25 jaar gegroeid tot marktleider in Midden Limburg.Wij bemiddelen bij aankoop en verkoop van: woningen, kantoren en bedrijfspanden in o.a. Roermond, Echt, Herten , Heythuysen, Horn, Roggel, Neer, Herkenbosch, Swalmen, Montfort Maasbracht, Wessem, Thorn etc.Gespecialiseerd in appartementen, koophuizen, villa's, vrijstaande woningen, seniorenwoningen, flats, twee onder 1 kap, tussenwoningen, Nieuwbouw woningen en bouwkavelsWonen aan het water, woningen aan Maasplassen, recreatiewoningen.Huur en verhuur van woningen en kantoren, huurhuizen."
Adres: Graaf Reinaldstraat 1, 6041 XB Roermond
Telefoonnummer: 0475 335 225
ln.neknerfkcaj@ofni
Stad: Roermond
Route: Graaf Reinaldstraat 1
Postcode: 6041 XB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Hypotheekshop Roermond De Hypotheekshop Roermond 627 meter Theo en zijn collega's hebben ons geweldig geholpen met de koop van onze nieuwe wonin...
Bart Janssen Assurantiën Bart Janssen Assurantiën 2 km Al tientallen jaren mijn verzekeringsfirma. Aangezien ik er bijna nooit kom, doen ze ...
Recensies
Voor mijn werk, hebben wij hier het kantoor mogen voorzien van nieuwe bekabeling aan en onder de werkplekken, welke is gedaan volgens de huidige normering.
Zeer slechte ervaring opgedaan met deze makelaar, had geboden op een huis na 3 dagen hadden we een akkoord. Makelaar belde op dat de verkoper het bod had geaccepteerd. Ze gingen het verkoopcontract opmaken en dat zou waarschijnlijk één week later gebeuren. Dag erna belt de makelaar mij op dat er iemand anders meer geboden had en dat de verkoper dit bod wil accepteren, kon wel nog bieden, maar heb hier vriendelijk voor bedankt. Tot zover de ethiek van dit makelaars kantoor, eerst je vertellen dat jou bod geaccepteerd is en vervolgens achter je rug om nog door onderhandelen met een andere partij. Maar het mag volgens de NVM, totdat het verkoopcontract getekend is ben je als koper vogelvrij ook al is je bod "zogenaamd" aanvaard.
In 1 woord waardeloos. Vandaag een bezichtiging gehad voor een huis wat al zo goed als verkocht is! Zowel mijn man als mijn vader hebben hier verlof aan verspild. En nog maar niet te spreken over de benzine kosten van 2 auto's. De foto's gaven totaal het verkeerde beeld, het zou me nog niet verbazen als ze gefotoshopt zijn. Te triest voor woorden dat deze makelaar geen telefoon kan nemen en de situatie eerlijk verteld. Dit riekt naar fraude, het is misleidend en té gênant voor woorden. Ze moeten zich kapot schamen
Geweldig geholpen bij de aankoop van ons nieuw appartement en de verkoop van onze woning.Ook het advies m.b.t het financiële plaatje heel duidelijk uitgelegd en begeleid. Alles onder één dak,echt een aanrader.
Complimenten! Open huis aangekondigd op zaterdag 28 september van 13 tot 15 uur, geïnteresseerden op de stoep die niet naar binnen kunnen omdat er niemand aanwezig is. Kantoor telefonisch bereikbaar tot 13 uur, dus voor de gesloten deur droop iedereen af. Professionaliteit helemaal NIET in het vaandel dus
Zeer kundige en vriendelijke makelaar. Doet wat hij belooft en neemt de tijd voor je. Bespreekt alles duidelijk met je. Zeker aan te bevelen.
Duidelijke uitleg over financieel plaatje. Duidelijke uitleg omtrent aankoop en tijdslijn bouwwerkzaamheden. Makkelijk omdat alles onder 1 dak zit en dat men met mekaar afstemt. Vragen worden snel beantwoord. Voelen er ons goed bij.
Zeer tevreden over Jack Frencken Makelaars. Raymond heeft me goed geholpen en mijn huis was binnen no time verkocht. Dankjewel!
Fijne mensen, professioneel, vriendelijk, meedenkend en persoonlijke aandacht. Super!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid