facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jachtwerf van den Berg

Adres: Munnikenweg 6A, 3214 LK Zuidland
Telefoonnummer: +31181452151
Stad: Zuidland
Route: Munnikenweg 6A
Postcode: 3214 LK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DCS Driessen Container Service B.V. DCS Driessen Container Service B.V. 3 km Het uitvoeren van onderhoud en reparaties aan (zee)containers en las constructie werk...
Recensies
Goed geholpen door Jan, de eigenaar en zijn medewerkers. En wat een fijne sfeer heerst er op dit bedrijf. Je ziet dat iedereen bereidt is elkaar te helpen. We hebben de boot laten stralen en hebben zelf Coppercoat op de boot aangebracht. Toen de boot het water inging bleek er een kleine lekkage te zijn en moesten we weer opgetakeld worden. Op vrijdagmiddag toen alle medewerkers samen aan de borrel waren is iemand toch op de fiets gesprongen om ons een handje te helpen. En op zaterdag heeft Peter ons heel goed geholpen en heeft ons op zijn vrije dag weer het water in getakeld. Superfijn. Bedankt allemaal.
Ga met de boot hier uit het water voor knippen en scheren. Uitstekend geholpen. Er zijn daar ook nieuwe roerlagers gemaakt gedraaid voor mijn boot. Goede service.
Prima jachtwerf! Jan van den Berg denkt met je mee er zorgt goed voor je boot. Aanrader om hier uit het water te overwinteren en de nodige onderhoud uit te laten voeren.
Hele aardige mensen met kennis van zaken. Goeie service en geven hele goede raad.
Bedrijf met klassieke passie voor boten en alles wat daar bij komt kijken!
Super Jachtwerf.... uitstekend geholpen en me heerlijk vermaakt tijdens het opknappen van mijn bootje.
Goed geholpen door een aardige jongeman.
Goede service. Geven hele goede raad en advies.
Goed geholpen, prima service.
Vakkennis en service zijn top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid