facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jachtwerf Peeman

Jachtwerf Peeman

Info

Jachtwerf Peeman is een kleine onderneming waarbij het persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. Als het om service, reparatie of stalling van uw schip gaat bent u bij Jachtwerf Peeman aan het juiste adres!

Geschiedenis

Jachtwerf Peeman is opgericht in 1967 door de vader van de huidige eigenaar John Peeman, gelegen in de authentieke dorpskern van Middelharnis. De Jachtwerf is een kleine onderneming waarbij het persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. Als het om service, reparatie of stalling van uw schip gaat bent u bij Jachtwerf Peeman aan het juiste adres. Door de jarenlange ervaring en vakmanschap is uw schip bij ons in goede handen.

Jachtwerf Peeman biedt u verschillende mogelijkheden aan zoals, schilder- en timmerwerk, zowel binnen als buiten, techniek, tuigage, voortstuwing; alle disciplines zijn aanwezig om uw vragen op het gebied van service en onderhoud aan uw schip te beantwoorden.

Komt u gerust langs om kennis te maken, wij staan u graag te woord. Jachtwerf Peeman beschikt over de juiste mensen voor het gewenste resultaat.

Adres: Oosthavendijk 14, 3241 LK Middelharnis
Telefoonnummer: +31187482735
Stad: Middelharnis
Route: Oosthavendijk 14
Postcode: 3241 LK



op zoek naar gerelateerd: Menheerse Werf, Oude Werf Middelharnis
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid