facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jachtwerf/jachthaven Willemsoord

Jachtwerf/jachthaven Willemsoord

Info

De thuishaven waar u ontspant en wij ontzorgen

Geschiedenis

Jachthaven ● Camperplaatsen ● Werf

JACHTHAVEN

Jachthaven Willemsoord is gelegen op het unieke complex Willemsoord, wat vroeger de scheeps- en onderhoudswerf voor de Koninklijke Marine was. De restauratie van Willemsoord heeft een groot aantal jaren in beslag genomen met als resultaat een schitterend en uniek cultureel erfgoed. Willemsoord is een prachtig momumentaal deel van Den Helder dat zich gaandeweg verder ontwikkelt heeft tot open stadsdeel.

Jachthaven Willemsoord is een moderne en veilige jacht/passantenhaven met ruime sanitaire voorzieningen en wasserette. De sanitaire voorzieningen kunt u vinden in gebouw 41 en 56. In gebouw 41 is tevens het havenkantoor gevestigd en is er een speciale babyverzorgingsplek. Gebouw 56 beschikt over een invalidetoilet en daar kunt u ook de wasserette vinden. Hier kunt u gebruik van maken door middel van een sepkey. Deze is verkrijgbaar bij het havenkantoor en bij de VVV.
Het havenkantoor is in het seizoen dagelijks geopend vanaf 8.30 uur of bij afwezigheid in verband met werkzaamheden te bereiken op 06-54928547. De VVV is van maandag t/m vrijdag geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur.

De jachthaven is ook voorzien van een brandstofponton waar men dieselolie kan tanken en een milieuplein voor het afgeven van zwart/grijs water. Huisvuil en glas kan worden gedeponeerd in de daarvoor bestemde containers op de wal. Verder is de jachthaven uitgerust met een WIFI-systeem waarvan u gratis gebruik kunt maken.

Kortom, als u op zoek bent naar een sfeervolle, veelzijdige en actieve jachthaven met persoonlijke aandacht, dan bent u bij Willemsoord aan het juiste adres!

CAMPERPLAATSEN

Grenzend aan de jachthaven kunt u gebruik maken van de camperplaatsen. Hier treft u een aantal ingerichte camperplaatsen waar u uw camper kunt neer zetten. Echter wanneer deze vol zijn kunt u ook gebruik maken van het aangrenzende terrein en toch genieten van een verblijf op deze unieke locatie.

Bij de waterstortplaats kunt u uw afvalwater (grijs water) lozen, uw chemisch toilet legen en schoon water innemen. Sinds april 2015 zijn er ook stroompalen. U kunt hier gebruik van maken doormiddel van een muntje die u bij het havenkantoor kunt kopen. 1 muntje is € 1,- voor 2kwh. Bovendien kunt u gebruik maken van alle voorzieningen die horen bij onze jachthaven.

U kunt maximaal 2 nachten gebruik maken van onze camperstandpaatsen. Het tarief bedraagt € 10,- per nacht inclusief toeristenbelasting voor 2 personen, het lozen van afvalwater en legen van het chemisch toilet. Ook het gebruik van wifi, douches, toilet en babyverzorgingsruimte zijn inbegrepen. Voor het gebruik van de wasserette dient u een sepkey te kopen. Deze is verkrijgbaar bij het havenkantoor gebouw 41, in het seizoen dagelijks geopend vanaf 8.30 uur of bij afwezigheid i.v.m. werkzaamheden te bereiken op 06-54928547 en de VVV gebouw 52a geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur.

Voor uw verblijf kunt u afrekenen in het havenkantoor of bij de VVV. Buiten de openingstijden om wordt het campergeld geïnd door de havenmeester die 's avonds bij u langs komt.

De VVV is gevestigd direct aan het begin van het terrein in gebouw 52a. Hier is uitgebreide informatie over alle bezienswaardigheden en activiteiten in de omgeving te verkrijgen.

WERF

De plek waar u als watersporter een totaal concept aantreft om optimaal te genieten van de watersport. Naast de aanwezigheid van een jachthaven kunt u nu ook gebruik maken van alle faciliteiten en gemakken van een werf.

Het is vaak beter om uw schip op het droge te laten overwinteren. Winterstalling van uw schip bij Jachtwerf Willemsoord kan zowel binnen als buiten. Ook voor zomerstalling van uw schip biedt onze jachtwerf mogelijkheden.

Via onze helling aan de andere kant van het terrein halen we uw schip met behulp van een bootwagen uit het water. Tevens reinigen wij uw onderwaterschip op de speciaal aangelegde afspuitplaats naast de werf. We hebben de mogelijkheid om schepen tot 15 ton te hellen.

Voor de stalling beschikken we over bokken om uw zeil- of motorboot zorgvuldig te kunnen stallen.

In overleg kunt u het gehele jaar door zelf onderhoudswerkzaamheden aan uw schip uitvoeren. Mocht u er echter zelf geen tijd voor hebben, kunnen wij desgewenst zorgen voor onderhoud en zijn wij u graag van dienst.

Bij Jachtwerf Willemsoord kunt u terecht voor alle soorten onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw schip. U kunt daarbij denken aan:

* Schilderwerzaamheden
Het schilderen van het onderwaterschip tot het compleet lakken van de romp en opbouw van uw schip in een 1 of 2 component verfsysteem.
* Teakdek:
Het onderhoud van een teakdek of het inleggen van een nieuw teakdek.
* Motoronderhoud:
Het winter- en zomerklaar maken van uw motor, motorolie verversen, brandstoffilter vervangen en totale revisie.
* Hydrauliek, installatietechniek en elektronica:
Boeg- en hekschroeven inbouwen, acculaders en omvormers, verlichting en verwarmingssystemen.

Voor werkzaamheden die niet hierboven genoemd staan maar die u wel graag wilt laten uit voeren, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Adres: Willemsoord 41, 1781 AS Den Helder
Telefoonnummer: 0654928547
Stad: Den Helder
Route: Willemsoord 41
Postcode: 1781 AS



op zoek naar gerelateerd: Camperplaatsen omgeving Den Helder, Camperplaats Willemsoord, Jachthaven Den Helder, Jachthaven Den Helder te koop, Zeedoksluis Den Helder, Activiteiten Willemsoord Den Helder, Sluis Willemsoord, Camping Den Helder
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coltof Makelaardij & Partners Coltof Makelaardij & Partners 288 meter Wat zijn wij blij met onze makelaar. Marieke en David zijn erg betrokken. En het lijk...
Happier life Happier life 332 meter Happier Life Kies voor vooruitgang, geen perfectie. Leef bewust, voel je goed: body...
Vista & Star Woonservice Polderweg 92 Vista & Star Woonservice Polderweg 92 874 meter U kunt bij ons terecht voor Tapijt Vinyl Laminaat Zonwering Woonassesoires en Meubele...
BK instructie & training BK instructie & training 932 meter Training, instructie en revalidatie volgens een paardvriendelijke manier.
Kruitjeshal Kruitjeshal 2 km Kwaliteit vuurwerk
Govers Govers 2 km Govers
Lutterman Tegels Lutterman Tegels 2 km Mooie showroom met ruime keuze aan tegels etc
VD-Alubouw VD-Alubouw 2 km Ga hier nóóit mee in zee! Dramatisch bedrijf: onbereikbaar via WhatsApp, telefoon en ...
Bureau Seconde - Business en Event Support Bureau Seconde - Business en Event Support 3 km De oplossing voor ontspannen zaken doen!
Reddesign Reddesign 3 km www.reddesignontwerp.net
deoranjegigant.nl deoranjegigant.nl 6 km Alles om uw oranjefeest compleet te maken!
AVH Machinebouw AVH Machinebouw 6 km Mechanische installaties en agrarische machines, Ontwerp en installatie, groothandel ...
Depostergigant.nl Depostergigant.nl 6 km Update: ook die reactie hieronder weer… welke T&T hebben jullie voor je? Het ligt...
Voogd Promotions BV Voogd Promotions BV 6 km Digitaal Groot Formaat Printbedrijf
Drainagebedrijf Jimmink Julianadorp BV Drainagebedrijf Jimmink Julianadorp BV 6 km Drainage werkzaamheden
MOC Bedrijfskleding MOC Bedrijfskleding 6 km Hele langzame service wacht al 20 dagen op mijn school kleren en mijn school begint a...
FSB Beveiliging FSB Beveiliging 6 km Hoop bla bla maar weinig resultaat,voor ons nooit meer!!
Target-Fit Target-Fit 8 km Erwin is een goede trainer met veel kennis en die je motiveert om alles te geven tijd...
Recensies
Een 5 sterren waardige jachthaven!Hier ben je echt welkom! Sanitair nieuw en schoon. Prima aanlegsteiger. Wij hadden een probleem met de boot en werden voortreffelijk geholpen. Je ligt o.a. op loopafstand van de bioscoop, verschillende musea en verscheidene eetgelegenheden. Wij komen graag terug!
Het is een hele plezierig jachthaven. Prima sanitaire voorzieningen. Hele aardige havenmeester. En het mooiste je ligt in een openlucht scheepvaart museum. Als je van schepen houdt oud en nieuw, moet je hier zijn geweest. Waar ligt je nu naast de Tielsa. Vlak bij het centrum en prima parkeergelegenheid en het treinstation. Ook nog hond vriendelijk
Fijne jachthaven in het mooiste stukje van Den Helder. Zeer gastvrije medewerkers.
Mooie jachthaven. Ruime plekken. Veel te doen, musea, zeehaven,restaurants, etc.
Een mooie ruime haven met geweldige Schone douche midden in centrum van den helder leuke havenmeester die van ijsjes houden
De haven meester kwam direct aanlopen om ons een handje te helpen. Nette haven, mooie steigers.
Super plek! Prachtig gelegen.
Genoeg te doen, ook leuk voor de kinderen. Erg aardige havenmeesters
Haven is onbereikbaar vanuit de zuidkant, staat nergens, totaal onbegrijpelijk.
Tophaven; fijn havenmeester-echtpaar, super voorzieningen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid