facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jachthaven 't Huizerhoofd

Adres: Ambachtsweg 65, 1271AL Huizen
Telefoonnummer: 0355258622
Stad: Huizen
Route: Ambachtsweg 65
Postcode: 1271AL



op zoek naar gerelateerd: Jachthaven Huizen tarieven, Jachthaven Huizen restaurant, Plattegrond Jachthaven Huizen, Aanloophaven Huizen, Havenmeester Huizen, Jachthaven Huizen tanken, Jachthaven Naarden, Ligplaats boot Huizen
Recensies
Beetje lastig parkeren verder een mooie plek.
Prachtige plek om met het sloepje weg te varen en te kabbelen over de plassen
Vriendelijke mensen, prima haven, geweest om aan top vd mast te werken.
Mooie haven zeer netjes en verzorgt terrein waar de boten op het drogen liggen en hele mooie plek om hem te laten liggen in het water.
ff getankt met de boot Havenmeester U bent echt een Topper! behulpzaam en zeer vriendelijk
Fijne jachthaven, vriendelijke havenmeester, en heerlijk eten en drinken.
Top haven de haven van het Gooimeer echt SUPER
We hadden problemen met de boegschroef en tijdens het tanken gevraagd ,aan de havenmeesters Om eens te luisteren naar het geluid die de boegschroef produceerde, zeiden de heren zet maar uit klinkt erg verkeerd. Er werd door de heren , gevraagd of ze een monteur zouden inschakelen , daar waren we het direct over eens. En na zeer korte tijd verscheen Marcel een super vakman en die heeft de klus geklaard en de boot inde takel. We vinden dus dat de havenmeesters een pluim verdienen,wat een SERVICE.nogmaals Heelveel dank. De bemanning van de Oriana. Janny en Henk.
Jammer, dat de regen speelbreker was, maar het was gezellig.
Rustige haven was je ook je brandstof kunt halen. Redelijke prijs alleen de BTW komt er nog wel bij. Dan telt het toch aardig op.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid