facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jachthaven Scheemda

Jachthaven Scheemda

Info

De Jachthaven heeft 50 ligplaatsen.Op loopafstand is een winkelcentrum. Maximale doorvaarhoogte: 2,90m (hoogholtjes), Gratis Wifi, Camerabewaking, Toilet, douche, havenkantoor, uitstekende bereikbaar via de A7 of per trein, mooie fiets-en wandelroutes.

Geschiedenis

Jachthaven Scheemda
Langs het oude Winschoterdiep ligt Jachthaven Scheemda. De Jachthaven heeft 50 ligplaatsen voor vaste ligplaatshouders en passanten. Op loopafstand is een winkelcentrum met diverse winkels en horecagelegenheden zoals: supermarkten, warme bakker, doe het zelf zaak, Chinees restaurant en cafetaria.

De jachthaven is prima te bereiken via het Winschoterdiep, met de auto vlakbij de snelweg A7 en met de trein direct naar Station Scheemda. In de omgeving zijn mooie fiets- en wandelroutes.

Aantal ligplaatsen: 50
Maximale doorvaarhoogte: 2,90m (hoogholtjes)
Voorzieningen: Trailerhelling, Toilet, douche (geschikt voor invaliden), walstroom, water, vuilwaterstation (ook voor chemische toiletten), havenkantoor, gratis WiFi, camerabewaking
In de buurt: Winkels, Galerie Beeldkracht, supermarkten, eetgelegenheden (o.a. Chinees restaurant), fiets- en wandelroutes, openluchtzwembad De Ringberg

Adres: Scheepsjagerstraat 2, 9679ZJ Scheemda
Telefoonnummer: 06-28974613
Stad: Scheemda
Route: Scheepsjagerstraat 2
Postcode: 9679ZJ



op zoek naar gerelateerd: Jachthaven Winschoten, Havenbeheer Oldambt, Havenmeester Scheemda, Camperplaats Winschoten, Ligplaats Winschoten, Jachthaven Zuidbroek, Jachthaven Midwolda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jachthaven Scheemda Jachthaven Scheemda 230 meter Mooi gebied,alle voorzieningen prima voor varenden
Recensies
Rustige haven met een heel attente vriendelijke havenmeester. Kleinschalig met meest vaste ligplaatsen en een paar plaatsen voor passanten. Er is wifi, electriciteit op de steiger, verder een toiletgebouw met douche. Mogelijk om je water aan te vullen. Het winkelcentrum is op loopafstand met enkele bekende supermarkten en nog wat meer winkels. Een aangenaam verblijf al met al.
Mooi gebied,alle voorzieningen prima voor varenden
Niet heel groot wel gemoedelijk...
Super netjes ontvangen
Werd alleen weggestuurd toen ik met mijn jachtgeweer aan kwam.
Mooie en nette jachthaven midden in het dorp. Alles op loopafstand aanwezig, supermarkt en winkels. Gratis WIFI en camera bewaking!
Prima plekje om even te zitten en te kijken over het water uit te kijken.
Je vangt hier 's ochtends tussen 6 en 10 uur geen snoek, enkel baarsjes
Prima jachthaven, goedkoop en nette voorzieningen. Fijne havenmeester en prima uitvalsbasis voor leuke tochten in Groningen.
Kan je gezellig zitten en vriendelijke personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid