facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jachthaven Hindeloopen

Jachthaven Hindeloopen

Info

Een mooie en gezellige jachthaven aan het ijsselmeer met een goede Yachtservice & Refit.

Geschiedenis

De veelzijdige kwaliteitshaven
Onze gezellige en veelzijdige jachthaven ligt op een A-1 locatie direct aan het IJsselmeer en direct tegen het gelijknamige karakteristieke oude stadje Hindeloopen aan. De jachthaven is een ideale uitvalsbasis voor vaartochten naar verschillende stadjes aan het IJsselmeer zoals Enkhuizen, Workum en Stavoren. En na een schutting door de sluizen van Kornwerderzand is een bezoek aan de Waddeneilanden zo gemaakt.

Producten

Ligplaatsen
Winterberging
Yacht Service & Refit
Watersportwinkel

Adres: Oosterstrand 3, 8713 JS Hindeloopen
Telefoonnummer: +31 (0)88-0504140
ln.nepoolednihnevahthcaj@ofni
Stad: Hindeloopen
Route: Oosterstrand 3
Postcode: 8713 JS



op zoek naar gerelateerd: jachthaven hindeloopen webcam, havenmeester hindeloopen, jachthaven hindeloopen tarieven, jachthaven hindeloopen havenmeester, gemeentehaven hindeloopen, skipsmaritiem hindeloopen, hylper haven hindeloopen, jachthaven stavoren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jachthaven Hindeloopen Jachthaven Hindeloopen 0 meter Hindeloopen.....altijd fijn om er te zijn. Havenmeesters zijn altijd vriendelijk. Wij...
Recensies
Wij hebben in het kleine kommetje gelegen, oftewel de oude haven. Dit is een prachtig mooi historisch haventje. Sinds dit jaar een nieuwe havenmeester, Anthony, die erg vriendelijk en gastvrij is. We konden fijn bij vrienden van ons liggen, fijn mee gedacht! Absoluut een aanrader om een keer te bezoeken!
Leuke jachthaven met vriendelijke havenmeester. ' s ochtends broodjes halen in het havenwinkeltje. Er is ook een zwembad. Mochten we helaas alleen 's ochtends een paar uur in. Appart sanitair voor passanten geeft wel een beetje het gevoel tweederangs te zijn maar over het algemeen zijn we erg tevreden over deze haven.
Mooie haven, heerlijk ontspannen en een prachtig uitzicht. Zeker een aanrader om eens naar toe te gaan om te relaxen, het dorpje te bekijken en natuurlijk lekker te varen. Restaurant is prima, gezellige bediening en het eten is gewoon goed! Overige faciliteiten zijn allemaal binnen handbereik. WiFi van de jachthaven zelf werkt prima!
Niet de goedkoopste haven, maar wat een schitterende plek. Aardige medewerkers, keurig sanitair, leuke scheepsmakelaar en vlak bij het dorp. Hindeloopen is ook schitterend. Zeer veel bezienswaardigheden en een Spar met gewone prijzen! Hoe is het mogelijk! Een aanrader.
Prachtige jachthaven. Ook als je geen boot hebt, leuk om even rond te lopen. Er staan ook 2 "kramen", 1 met vis en bij de ander kun een frietje of ijsje halen.
De fastfood afdeling is hier een aanrader. Met name het mango-ijs is heerlijk...je proeft de echte vrucht!
Ruime jachthaven met zeer veel voorzieningen. Vriendelijke havenmeester. Hindeloopen is erg leuk en dichtbij.
Hindeloopen jachthaven is een fijne jachthaven vanwege de voorzieningen zoals sportvelden, zwembad, squashbanen en een dierenboerderij. Daarnaast is er goed sanitair. In de ochtend haal je verse broodjes bij de croissanterie. Het is een zeer grote jachthaven die in de zomer populair is. Over het algemeen aardige havenmeesters. Deze keer eentje met nukken meegemaakt. Afspraken met een andere havenmeester waren blijkbaar niet doorgegeven en dat werd ons kwalijk genomen. Kende deze jongen nog niet, dus die zal wel nieuw zijn. Zal de fijne kneepjes van gastvrijheid vast nog wel van fijne collega's te leren krijgen. De stad is geweldig en je kunt zowel in de haven als in de stad heerlijk eten. Net buiten de haven staat een frituur voor heerlijke hapjes en lekker ijs! Haven is een aanrader. Heb je deze review gelezen? Laat het me weten met een duimpje
Goede haven met ruime voorzieningen
Hindeloopen.....altijd fijn om er te zijn. Havenmeesters zijn altijd vriendelijk. Wij komen er graag.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid