facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jachthaven de Wiel

Jachthaven de Wiel

Info

Jachthaven de Wiel. Full Service jachthaven in het land van Heusden en Altena

Geschiedenis

De haven telt 110 ligplaatsen van 6 tot 40 meter en 10 passantenplaatsen, het geheel verdeeld over 3 hoofdsteigers. De breedte van de ligplaatsen en de ruimte om de box in- en uit te varen zijn zeer royaal. Alle boxen zijn voorzien van een eigen zijsteiger.
Jachthaven de Wiel is voorzien van elektra- aansluiting per schip (6 tot 3x64 amp.), leidingwater, brandblusapparaten, toilet en gratis douches. De haven is vanaf de straatzijde geheel door poorten en hekken afgesloten en zodoende alleen toegankelijk voor ligplaatshouders. Tevens is de jachthaven voorzien van een eigen afgesloten parkeerterrein. Ook is er een afgeloten fietsenstalling aanwezig.

Adres: Scheepswerf 4, 5256 PL Heusden, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 06 53 67 67 67
Stad: Heusden
Route: Scheepswerf 4
Postcode: 5256 PL



op zoek naar gerelateerd: Camperplaats De Wiel Heusden, Webcam Heusden haven, Camperplaats Heusden, Jachthaven Bakkersdam, Stalling Heusden, Jachthaven Heusden, Heusden Watersport, Jachthaven Leerdam
Recensies
Pracht camperplaats met ruime plekken en uitzicht over de rivier met zijtak en zijn bootvervoer. Sanitair unit ziet er netjes uit. Inloggen en betalen via AanUit app. Vriendelijk contact en uitleg. Havenmeester Ook het gebruik van elektriciteit. 4+ sterren omdat je apart moet betalen voor elektriciteit, anders 5. Prijs plek + 2 volwassenen en toeristen belasting 25,- Op loop afstand van de vestingplaats Heusden. Ook prachtige fietsomgeving
Fijne jachthaven met goede voorzieningen! Douches en wc schoon en netjes. Je wordt vriendelijk en behulpzaam ontvangen! Komen zeker nog eens terug!
Mooie plek, erna rijden is een beetje krap, maar zekers de moeite waard. Er zijn maar twee units, waarvan douche en toilet gezamenlijk in 1 unit zit, uitbreiding hierin met zoveel plekken zou geen overbodige luxe zijn. Maar het ziet er prachtig uit.
Prachtig gelegen tegen get centrum van Heusden
Mooie camperplaats aan het water. Heb je niet gereserveerd voor je aankomst met aan.uit app? Je kan dit ook terplaatse doen.om een code te krijgen. Zonder code kom je er niet in. Stroom gaat ook via de app. Naar het dorp is het goed te lopen. Ruime plaatsen maar wel druk.
Leuke jachthaven, vriendelijk havenpersoneel, vlakbij een gezellig stadje. Aanrader.
Leuk liggen aan passantensteiger oude steigers en ook het spijtige is dat er geen wateraansluiting is en de diepte aan die steiger is maar nipt.
Jachthaven met veel grote luxe jachten. De passantensteiger ligt daar helemaal apart van en is een kleine eenvoudige houten steiger, met electra maar zonder water. Openbaar toegankelijk, maar wel dichtbij het centrum van Heusden. Sanitair is ver lopen, stukje over de vestingwallen, bij restaurant Boei32. Wel heel net sanitair.
Het ziet er prachtig uit.
Een fijne jachthaven met goede voorzieningen en uitstekende service. Het restaurant in "De Toren"is van bijzondere kwaliteit. De goede sfeer van een familiebedrijf is voelbaar. Wij waren hier op 18 september 2013 met 75 mensen en 38 motorboten, allen lid van de KNMC. De ontvangst was vakkundig en de "Green Egg" barbecue in de tent bij het restaurant smaakte bijzonder goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid