facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jachthaven de Eemhof

Adres: Slingerweg, 3896 LD Zeewolde
Telefoonnummer: +31365228521
Stad: Zeewolde
Route: Slingerweg
Postcode: 3896 LD



op zoek naar gerelateerd: Jachthaven Eemhof tarieven, Jachthaven Zeewolde, Parkeren Jachthaven Eemhof, Eemhof Zoover, Marina De Eemhof woonboot, Telefoonnummer Eemhof Zeewolde, Havenkantoor eemhof, Zeewolde Spakenburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wij-Land, Zeewolde Wij-Land, Zeewolde 10 km Prachtig groot terrein aan het water dat netjes onderhouden is. Ook is het sanitair p...
Nuldernauw Nuldernauw 11 km Aan de Zeewolde kant van het Nuldernauw ligt het Erkemederstrand. Het langste strand ...
Recensies
Mooie jachthaven. Fijn dat er ook zo veel parkeerplaatsen zijn als je als bezoeker een keer komt. Alle faciliteiten zijn aanwezig en is erg toegankelijk voor iedereen die een keer een dagje naar de Eemhof wilt gaan.
Mooie jachthaven alle faciliteiten zijn er aanwezig. Er zijn een aantal woonboten van center parcs en hotelkamers met uitzicht op de haven. Steigers zijn wel aan onderhoud toe hier en daar zijn er wel wat planken slecht maar prima begaanbaar. Vanuit de haven heb je toegang tot een mooi natuurgebied met loslopend wild niets gezien maar er waren wild roosters vandaar,ook heb je toegang tot center parcs park waar je tegen betaling het zwembad in kan of een hapje kan eten in 1 van de restaurants
Prachtige locatie. Mooie boten en niet ver van het centerparks. We hebben er in een groot appartement verbleven met ingebouwde sauna en jacuzi bad in de badkamer! Top voorzieningen. Het enige minpunt was het terras dat constant onder water stond. Ook de afzuiging deed het niet maar dat was niet zo erg. Elke dag werd er ontbijt gebracht aan de deur en 1 keer een gourmet schotel met alle toebehoren!
Hele mooi schone haven en dat op een steenworp vam onze thuishaven. Sanitair een 9 havenmeester een 9 overall een 9 En je krijgt ook nog eens 20procent op alle faciliteiten van het park.
We hebben hier alleen een rondje gelopen maar het ziet er leuk uit.
Mooie haven, grote boten. Zuiderzoet heeft lekker eten, wel aan de dure kant.
Waterfront VIP cottage 6persons. Cottage nr. 95. Inc.Sauna, regendouche, 2 toilets, washdisher, combimagnetron, waterkoker, Dolce Gusto coffee, bread delivery on door, nice view Eemshaven, free entree parcs! Nearby parc and restaurants. Zeker een aanrader! Wel prijzijg maar dan heb je ook wat! Wij gezin met 4kids hebben ons prima vermaakt!
Leuk haventje met appartementen op de kade, die bij Center Parcs horen. Ook een restaurant met terras en een veerdienst naar Bunschoten-Spakenburg en terug. Verder kun je er sloepjes huren via Center Parcs.
Heel mooi tijdens zonsondergang
Ruime, mooie 6 persoons appartement met super mooi uitzicht. Voorzien van bad en sauna en auto dichtbij geparkeerd dan het park eemhof.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid