facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jachthaven Brouwershaven

Jachthaven Brouwershaven
Adres: Nieuwe Jachthaven 12, 4318 AR Brouwershaven, Nederland
Telefoonnummer: 0111 691 330
Staat: Zeeland
District: Schouwen-Duiveland
Stad: Brouwershaven
Route: Nieuwe Jachthaven
Huisnummer: 12
Postcode: 4318 AR


Recensies
Fijne haven om te liggen, havenmeesters zijn vriendelijk aan de telefoon en bij binnenkomst bij de brug krijg je instructies via de luidsprekers. Er hangen microfoons dus zij kunnen jou ook horen. Echt ideaal.nBetalen doe je via de QR code op het stopcontact bij je ligplaats. Na betalen, gaat automatisch de stroom erop.nDouches zijn prima en bij de prijs inbegrepen. Je hebt 6 minuten. Met een beetje pech sta je wel eerst 2 minuten te wachten voor het warm is. Als truc kun je de naast gelegen douche alvast aanzetten. Okay, dat is niet milieuvriendelijk, maar de haven zou dit kunnen oplossen.nHet lijkt alsof je te maken hebt met een verenigingshaven, maar het is een gemeentehaven. Ruim € 32 euro is aan de stevige kant voor een 10m boot. Dit zijn helaas de prijzen standaard in Zeeland.nHet dorp is gezellig. Weinig winkels, een paar restaurants en een supermarkt Spar.
Leuke en gezellige haven in klein dorp. Je ligt met boot vlakbij terrasjes en een paar winkels. En hele vriendelijke mensen in Brouwershaven. Waarom dan toch maar 4 sterren zou je zeggen. Nou dat komt door de havenmeester. Die man is helemaal niet gastgericht en klantvriendelijk. Beste havenmeester, wij waren inderdaad die boot die voor het eerst in Brouwershaven waren en het gele trapje aan stuurboord echt niet konden vinden. Heel dom van ons natuurlijk. Maar ja, moet je daarom zo ongelofelijk chagrijnig reageren als wij u uiteindelijk opbellen? Om dan nog maar wel positief af te sluiten, Brouwershaven heeft al wel een laadpaal voor elektrische boten!
Mooie rustige haven met keurig sanitairgebouw. Mogelijkheid tot tanken GTL om de hoek. Jammer dat er een hoop middenstand op maandag en dinsdag is gesloten.
Mooie plaats Brouwershaven. Leuke oudere binnenstad en een mooie grote jachthaven met een prachtig uitzicht.
Mooie haven in een mooi dorp. Achter de haven ligt een hertenkamp wat leuk is om met je kids naar toe te gaan. Er is een klein speeltuintje en de loswal de hangplek van de kinderen uit het dorp om te zwemmen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid