facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jachthaven Brasker

Jachthaven Brasker

Info

Ton Brasker heeft JACHTHAVEN BRASKER in januari 2015 verkocht aan de gebr. Peters. De jachthaven heet sindsdien Jachthaven 't Loo.

Geschiedenis

Brede en stabiele steigers
Brede ligplaatsen
Ruim uitvaarwater
Elektra met 16A of 25A afgezekerd.
Moderne en schone sanitaire voorzieningen

Adres: Hardweg 15, 5439NG Cuijk
Telefoonnummer: 0485 311951
Stad: Cuijk
Route: Hardweg 15
Postcode: 5439NG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Www jachthavenhetloo nl
Recensies
Vooral een gezellige haven. Je merkt dat het een vereniging is en mensen veel met elkaar optrekken. Mooi gebied om te wandelen en fietsen rond de haven. Voor zeilers niet geschikt want de bruggen zijn te laag je moet je mast plat leggen om er te komen. Sanitair was schoon en gewoon prima. Stijgers met regen veel te glad waardoor je echt voorzichtig moet lopen.
Goede haven met goed sanitair! Goede en mooie kantine Eten uit de frituur is prima en snel gemaakt. 5 sterren vol verdient Voor de omgeving is het mooi fietsen en/of lopen
Leuke gezellige jachthaven aardige havenmeester zeer behulpzaam je kunt er ook een hapje en een drankje doen een aanrader.
Superleuke haven. Gastvrije leden, die ervoor zorgen dat je een topverblijf hebt. Voor een simpel hapje en een drankje, kun je terecht in het clubhuis. Ook mag je altijd gebruik maken van een bbq. Prachtige omgeving. Goede leenfietsen zijn beschikbaar. Boodschappen kun je met de boot of met de fiets doen. Sanitair is top. Kortom: 5 sterren, een aanrader!
Geweldige locatie . Prachtig uitzicht over de waterkant en jachthaven. Mooie kantine met vriendelijke bediening en prima prijskaartje . Zien is geloven echt prachtig.
Super klantvriendelijk en mooie, goed onderhouden haven. Zag er verzorgd uit. Havenmeester Bert telefonisch zeer goed bereikbaar. Super geregeld!
Super ontvangst en geweldige sanitaire ruimtes en dat voor een zeer lage prijs. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar
Top Havenmeester, liggeld passanten , sanitair WIFI Haven cafe gezellig niet uitgebreid
Super plekkie, aardige mensen en niet duur om te overnachten
Mooi wandel gebied, veel water om je te vermaken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid