facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JACCS

JACCS

Info

Wij kunnen u ondersteunen in het ontwerpen, realiseren, uitbreiden, SEO en onderhoud van uw website. Voor alles rondom uw website kunt u bij ons terecht!

Geschiedenis

Wij kunnen u ondersteunen in het ontwerpen, realiseren, uitbreiden, SEO en onderhoud van uw website. Voor alles rondom uw website kunt u bij ons terecht!



"Wij van JACCS kunnen u ondersteunen in het ontwerpen, realiseren, uitbreiden, zoekmachine SEO optimaliseren en onderhouden van uw website. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor uw specifieke eisen waarbij maatwerk software gewenst is. Ook verzorgen wij Joomla! cursussen op elk niveau en website hosting."
Adres: Hoofdweg 1358, 2153 LT Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: 0252-258161
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Hoofdweg 1358
Postcode: 2153 LT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bureaubas Bureaubas 727 meter Stoot me niet tegen de borst, want ik werk met Bas van der Horst!
Designmasters Designmasters 883 meter Creatief bureau voor communicatie en vormgeving. Ontwerpen van websites, grafisch dru...
Cbsolutions Cbsolutions 1 km Carmen denkt heel fijn met je mee bij het ontwerpen van een website en het maken van ...
Shopmonkey Shopmonkey 1 km Zeer slecht! Offerte opgevraagd voor maatwerk. Duurde meer dan een week, na meerdere ...
Recensies
Roeland is naast professioneel en ter zake kundig ook een zeer prettig persoon om mee samen te werken. Inmiddels al een aantal jaar onze websitebouwer. Zeer alert op nieuwe ontwikkelingen in bijvoorbeeld SEO. Denkt altijd proactief mee en dat voor zeer concurrerende tarieven!
Roeland beheert mijn website en SEO. Roeland is een prettig persoon om mee samen te werken en denkt in oplossingen. Ik ben uiterst tevreden over zijn werkzaamheden. Ik kan Roeland van Anholt van harte aanbevelen!
Ik ken Roeland van Anholt en JACCS als een betrouwbare partner met een "hands-on" mentaliteit. Het samenwerken met Roeland verloopt altijd prettig en hij is altijd bereid mee te denken.
Fijne en snelle samenwerking met altijd ruimte voor het delen van informatie. Plus de Joomla! kennis die JACCS graag deelt waardoor er een goed inzicht ontstaat van alle mogelijkheden die een website te bieden heeft.
Mijn website is weer helemaal uptodate, dankzij deskundig advies en uitvoering van JACCS. Bovendien bespaar ik nu via JACCS €400 er jaar op mijn hosting-kosten. Ben heel tevreden!
Ik wist het direct nadat Roeland van Anholt mijn eerste website had gemaakt: hij mag er meer doen en inmiddels beheert hij 4 websites tot volle tevredenheid
Zeer deskundig en professioneel. Komen afspraken altijd na en erg prettig in de communicatie. Dankzij JACCS staan we weer bovenaan in Google.
Zeer goed bedrijf. Bij dit bedrijf krijg je persoonlijke hulp. Als je een probleem hebt, word je ook gelijk geholpen. Dit zorgt ervoor dat je weinig problemen hebt met je website en andere ICT zaken.
Roeland weet duidelijk waar hij het over heeft. Heel fijn in de omgang.
Fijne partner om mee samen te werken. Professioneel, reageert snel met oplossingen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid