facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jacco de Bruin Uw Rijwielspecialist

Info

Jacco de Bruin Uw Rijwielspecialist

Geschiedenis

De gezelligste fietsenzaak van Soest voor al uw stadsfietsen. kinderfietsen. e-bikes, racefietsen en mountainbikes. Wij verhuren tevens mountainbikes en personal bikes,

Adres: Gallenkamp Pelsweg 1, 3768 HT Soest-Zuid, Utrecht, Netherlands
Telefoonnummer: 0356012857
Stad: Soest-Zuid
Route: Gallenkamp Pelsweg 1
Postcode: 3768 HT



op zoek naar gerelateerd: Fietsenwinkel Soest van Weedestraat
Recensies
Mooie winkel en vriendelijk, behulpzaam personeel. Het probleem aan de fiets niet direct kunnen verhelpen, maar wel even de tijd genomen om te kijken wat er mis was.
Vanuit EuroParcs Utrechtse Heuvelrug zocht ik een kleinere huur ATB voor mijn dochter om de routes op den Treek te doen. Soest was een kwartier rijden, maar het was de moeite waard. Je kon online boeken en de fiets was voor mijn dochter prima. Aardige mensen en bij ophalen werd de fiets nog even schoongemaakt omdat ze net weer binnen waren. De helm was ook netjes en schoon. Dus wel fijn in corona tijd. Prima service en dus niet erg om iets verder te rijden.
Hier 2 nieuwe Gazelle e-bikes gekocht. Fiets van mijn vrouw aangepast met ander stuur. Super service en zeer vriendelijk door Jacco en Esther geholpen. Prima bedrijf en geen levertijd.
Uitstekende MTB verhuur, heb er nu een aantal keer gehuurd om de routes van Hoge en Lage Vuursche te rijden. Een keer kon ik de fiets op zaterdag na sluitingstijd aan een kettingslot achterlaten en een andere keer werd er niet moeilijk gedaan over een kapotte derailleur die tijdens het plotseling tussen de spaken belandde. Super service.
Ik was op zoek naar een dropper voor mtb. Willem kende een klant die er eentje over had. Dit is nog eens meedenken met je klant. Jullie mogen dropper binnenkort monteren en voor de kinderfietsen kom ik zeker ook weer bij jullie.
Top service. Helpen altijd super vriendelijk. Net weer wat onderdelen gekocht en mijn band van m'n vintage racefiets proberen op te pompen, wordt mijn fiets naar binnen gehaald en de banden opgepompt als service.
Waardeloze ervaring gehad. Op maandag 13 aug mijn fiets gebracht voor een eenvoudige lekke achterband. Fiets zou op zaterdag 18 aug klaar zijn. Fiets op die zaterdag willen halen, maar fiets bleek nog niet klaar. Berichtje had fijn geweest. Kreeg mededeling dat hij week erop klaar zou zijn. Maandag 27 aug fiets willen ophalen, maar er was nog steeds niks gedaan met de fiets !!. Wederom geen berichtje o.i.d. Fiets maar weer meegenomen naar huis en naar Profile Smeeing gebracht. De volgende dag stond de fiets klaar om mee naar huis te nemen. Het kan dus wel..
Goeie fietsenwinkel. Niet duur, heel veel waar voor je geld. Jacco is mooi persoon, vriendelijke werknemers. Een top zaak. Aanrader voor iedereen met fietsen. Haico ook geweest: die zijn duur en snel kapot alles, geen goeie kwaliteit dus.
Vandaag 4 mtb gehuurd terwijl de winkel dicht was.was zeer flexibel over de ophaal en terug breng tijd. Goeie kwaliteit fietsen. Perfecte dag gehad. Kom zeker terug.
Ben daar geweest voor een zadel, zeer netjes en vakkundig geholpen. Ben zeer tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid