facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jaap Eden IJsbanen

Jaap Eden IJsbanen
Adres: Radioweg 64 , Amsterdam 1098 NJ, NL
Stad: Amsterdam
Route: Radioweg 64
Postcode: 1098 NJ


Openingstijden

Maandag: 13:00-17:30
Dinsdag: 09:00-17:30
Woensdag: 09:00-17:30
Donderdag: 09:00-17:30
Vrijdag: 09:00-17:30


op zoek naar gerelateerd: Jaap edenbaan openingstijden, Jaap edenbaan prijs, Schaatsen huren Jaap Eden, Jaap edenbaan tickets, Jaap Edenbaan parkeren, Schaatsles Jaap edenbaan, Jaap Eden baan Stadspas, Schaatsbaan Amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ski-Inn Indoorskischool Ski-Inn Indoorskischool 5 km Skileraren zijn top! Maar de klantenservice begrijpt niet helemaal hoe je iemand vrie...
Winterland Amsterdam Winterland Amsterdam 8 km Duur. Liter bier 25 euro. Attracties vroegtijdig dicht. Reuzenrad bijvoorbeeld om 21:...
Recensies
Goed schaats-ijs in een ontspannen sfeer. De lessen voor kinderen zijn speels en sportief, de instructeurs zijn geduldig en motiverend. Eigen schaatsen mee is het fijnst, maar er zijn ook schaatsen te huur.
+ Gezellige schaatsbaan voor alle niveaus. + Groot & professioneel complex. + Diverse horeca + curling baantje voor partijen + schaats huur mogelijkheid kom wat eerder ivm drukte + adequaat EHBO personeel + mogelijkheid met online ticket wat eerder de baan te betreden om je klaar te maken / Bizar druk op zaterdag met mooi weer. / drukte met parkeren / Schaatsen slijpen duurt op het moment 22 jan een hele week en is niet met 15 min klaar service zoals op de website staat.
Nostalgische plek. Blijft gezellig en de baan heeft ook ruimtes voor een feestje. Curling is ook leuk. Maar net als de rest kan het wel echt een opknapbeurt gebruiken.
Deze schaatsbaan is een begrip. Buiten schaatsen, in weer en wind. Desondanks ligt het ijs er keurig bij. Het voelt echt alsof je op bezoek bent bij een vereniging. In het weekend, tijdens de lessen is het vreselijk massaal. De faciliteiten zijn op orde, maar vrij eenvoudig. Het restaurantje is gezellig en tamelijk modern. Er is een winkeltje met schaatsspullen. Als je nog niet wil kopen, kan je er naast ook schaatsen huren. Het belangrijkste nadeel is de parkeergelegenheid. Het is er vaak zo druk, dat je moet parkeren in de wijk er naast. Ik kan me voorstellen dat de buurt daar niet blij mee is. Desondanks zeker een aanrader voor les of gewoon lekker schaatsen.
Enorme nostalgie om hier te zijn. Kan inderdaad een opknapbeurt krijgen. Maar desalniettemin geweldig om deze baan in Amsterdam te hebben.
Kwam al sinds ik klein was bij Jaap Eden baan. Ik vond het altijd een prima plek om te schaatsen, maar deze review plaats ik puur omdat ik hun beleid goed vind. Ik had geklaagd over vervelende lui op de schaatsbaan en pesterijen. Jaap Eden nam dit serieus en er werd echt geluisterd. Ze hadden ons niet alleen gratis tickets verstuurd, maar ook ons een veilige gevoel teruggegeven door extra toezicht te houden op de schaatsbaan. Gelukkig maar! Zou zonde zijn als we hier niet meer prettig konden schaatsen door minderjarige idioten die andere mensen lastigvallen. Dus, dankjewel Jaap Eden!
Heerlijk schaatsen in de buitenlucht op de 300 m baan en de krabbelbaan. Er zijn rekjes voor de onervaren kleine schaatser en ze verhuren schaatsen vanaf maat 26. Het kan wel druk zijn, en een rekje bemachtigen vergt enige assertiviteit.
Leukste baan van Nederland . Topsfeer. Maar wat is er met de parkeerplaats gebeurd? Iedere keer propvol. Moet nu 10 a 15 minuten lopen en sta dan ergens voor 3.50 per uur geparkeerd . Dat worden te? dure bezoekjes … wat is er veranderd?
Curling op het ijs gedaan. Was een leuke ervaring. goede instructeur en gezellig uitje is het geworden. Daarna hebben we gegeten bij het Jaap Eden baan, dat was ook lekker en gezellig!
Fijne grote buiten ijsbaan, met duidelijke regels. Ook hebben ze meerdere plekken waar je eten en drinken kan bestellen. Normaal altijd enorm naar mijn zin hier. Helaas was het dit keer een niet zo prettige ervaring, de baan was vol met groepjes leerlingen die grote delen van de ijsbaan blokkeerden. Er stond online bij het tickets bestellen niks over dat er lessen waren die dag, jammer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid