facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor J9 Design

Info

Zie j9design.nl. J9 Design is een all-inclusive ontwerpbureau voor grafische vormgeving, drukwerk, fotografie, webdesign en marketing.

Geschiedenis

J9 Design is een ontwerpbureau voor grafische vormgeving,drukwerk, fotografie, webdesign en marketing. Ook voor custom made professionele sportkleding voor individuele sporters en teams kan je bij J9 design terecht. Informeer naar de mogelijkheden.

Adres: Tripklompen 8, 7921 RS Zuidwolde, Drenthe, Netherlands
Stad: Zuidwolde
Route: Tripklompen 8
Postcode: 7921 RS


Recensies
Jannine laat in haar ontwerpen zien dat ze goed door heeft wat ik als klant bedoel. Na enkele kleine aanpassingen is een definitief logo ontworpen waar ik mij helemaal in kan vinden. Vlotte reactie op mail. Aanrader dus!
J9 Design is een ervaren en kundig bedrijf wat goed luistert naar wat de klant wil en kijk goed wat er mogelijk is. Wij zijn zeer tevreden en erg blij met resultaat. Hoe ze voor ons de website gebouwd heeft.
Snelle oplossing m.b.t. gestelde vragen erg blij mee
Fijn in contact, snel, vakkundig, reageert altijd, hele prettige partner om zaken mee te doen
Geweldige ontwerpen gemaakt voor ons.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid