facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor J-W Eleveld Guitarrepair + More

J-W Eleveld   Guitarrepair + More

Info

(bas) gitaar reparatie, onderhoud en gitaarbouw

Adres: dominicushof 104, 4133 ar Vianen
Telefoonnummer: 06 53841889
Stad: Vianen
Route: dominicushof 104
Postcode: 4133 ar


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
New Energy Drukwerk New Energy Drukwerk 319 meter New Energy heeft ons van A tot Z geholpen met het drukken van onze catalogus. Ze besc...
Dakkapelreiniging.nl Dakkapelreiniging.nl 938 meter Zoals vanaf het begin dat we bij dakkapelreiniging zijn iedere keer weer een verademi...
Faay Vianen B.V. Faay Vianen B.V. 991 meter Vriendelijk snel lossen en goede koffie.
SkyWalker Recruitment & Interim Management SkyWalker Recruitment & Interim Management 1 km SkyWalker is gespecialiseerd in de bemiddeling van professionals in de klantcontact e...
Smits tuin- en parkmachines Smits tuin- en parkmachines 1 km Je wordt erg goed geholpen
PlasticRoad_KWS PlasticRoad_KWS 2 km The PlasticRoad is a completely circular product that is made from recycled plastic.T...
Recensies
Afgelopen week mijn gitaren weer voor onderhoudsbeurt gebracht bij Jan Willem. Ik waardeer zijn professionele, eerlijke en vakkundigheid bij het afstellen, repareren en herfretten van mijn gitaren. Ook is hij erg klantvriendelijk en goede prijs/kwaliteit verhouding. Ze spelen weer fijn en klinken goed.
Ik kom alweer een jaar of 12 bij Jan Willem voor het onderhoud van mijn basgitaren. Hij is een vakman pur sang. Hij stelt de bassen piekfijn af en heeft daarbij oog en oor voor de wensen van de klant. Als ik mijn basgitaren heb opgehaald merk je het direct. De bespeelbaarheid is direct weer toegenomen en alles voelt weer goed en soepel aan. Afgelopen week heeft hij mijn Squier Jazz mijn backup geupgrade met nieuwe elementen, nieuwe pots en een nieuwe jackinput. De bas is van een lief lammetje veranderd in een stoere tijger. Ook heeft hij mijn Fender American Original '60s Precision eens goed onder handen genomen. Resultaat: het was al een kei van een bas, maar nu is hij niet te overtreffen. Is je gitaar of bas toe aan onderhoud of een upgrade ga dan naar Jan Willem Eleveld. Ik kan hem van harte aanbevelen!
Jan Willem is een echte vakman. Hij heeft mijn Epiphone Nighthawk, waarvan de kop was afgebroken, hersteld en de hele gitaar gereviseerd. Dat koste wel iets, maar het resultaat is fantastisch. De gitaar oogt weer zo goed als nieuw en speelt als nooit tevoren! Een echte aanrader als er iets met je gitaar is!!
Mijn zoon had net een nieuwe Epiphone Les Paul gekocht en ja hoor, uit de standaard gevallen en de kop afgebroken. Jan-Willem heeft hem perfect gemaakt. Hij is zeer deskundig. Gezien zijn professionele Gibson ervaring heb ik hem gevraagd de gitaar eens goed onder handen te nemen. Nieuwe lichtere qua gewicht stemmechanieken op gezet, topkam onder handen genomen, actie afgesteld, halskromming truss rod afgesteld, geïntoneerd en de snaren "wrap around" over het staartstuk stop bar tailpiece gespannen. De elementen op hoogte gezet en zelfs de magneten van de humbucker elementen afgesteld! Nog even de toets netjes in de olie gezet. Deze Epiphone Les Paul is nu beter dan toen hij uit de fabriek kwam en van de breuk zie je en voel je bijna niets. Ik ben zeer tevreden over Jan-Willem. Het is een aardige man en een top gitaar specialist. Zijn tarieven zijn redelijk als je nagaat dat je er top kwaliteit voor terugkrijgt. Mijn zoon heeft 2 gitaren, ik heb er een paar meer.....Jan-Willen gaat mij zeker terugzien!
Jan-Willem heeft mijn telecaster afgesteld en het soldeerwerk opnieuw gedaan. Speelt en klinkt fijner dan ooit.
Al jarenlang een vertrouwd adres voor het afstellen, reparatie en upgrades van mijn gitaren. Deskundige en vriendelijk service en advies, een aanrader! Recent mijn Fender Stratocaster afgesteld en voorzien van Seymour Duncan pickups. Speelt daarna zeer soepel en geweldige sound.
Jan Willen heeft mijn Larrivée akoestische gitaar flink onder handen genomen: * de brug moest opnieuw verlijmd worden * reparatie van een lakbeschadigingen een scheur in het hout * vervanging van een aantal frets * vervanging van het element De hele klus is uitermate netjes uitgevoerd. Ook van de lakbeschadiging en de scheur in het hout is niks meer te zien: top werk! Het was tevens erg fijn dat ik meteen bij Jan Willem terecht kon. Al met al kan ik Jan Willem ten zeerste aanraden.
Ben heel blij met de afstelling van mijn Parker Nitefly. Qua geluid was ik er altijd al blij mee, maar nu speelt hij ook nog -voor het eerst- echt heel erg lekker! En veel dank daarbij voor je vasthoudendheid bij het oplossen van het elektronische probleem: super!
Na oneindig veel rompslomp met een gitaar was Jan-Willem uiteindelijk degene die het probleem oploste. Hulde
Mijn 30 jaar oude akoestische gitaar flink onder handen laten nemen door Jan-Willem en hij klinkt weer als een klok en speelt weer superfijn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid