facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor J. Versteegh Hoveniersbedrijf

J. Versteegh Hoveniersbedrijf

Info

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Wij zijn werkzaam voor particulieren, bedrijven, overheden en instellingen.

Geschiedenis

Wij zijn een jong, enthousiast en ambiteieus hoveniersbedrijf dat al sinds 2005 bestaat.

Een vakbekwaam team pakt alles aan, of het nu gaat om een kleine stadstuin of een uitgestrekte landelijke tuin, wij staan voor u klaar!! De eisen en wensen van onze klanten kunnen heel verschillend zijn, maar ons streven is bij iedere opdracht gelijk: een met zorg ontworpen tuin, die met precisie is aangelegd en door deskundig en regelmatig onderhoud in optimale staat blijft.

Kortom, een tuin waar u iedere jaargetijde van zult genieten!

Adres: Katijdeweg 8, 4153 RG Beesd
Telefoonnummer: 06 - 236 235 10
Stad: Beesd
Route: Katijdeweg 8
Postcode: 4153 RG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gardenmaster Kroeze Gardenmaster Kroeze 2 km Super mooie tuin gekregen door de mannen goed advies en prima vakwerk Bedankt allemaa...
Hoveniersbedrijf Hoveniersbedrijf "De Betuwe" 2 km Pulsen. Aanleg en onderhoud van tuinen. Beregening. Ook voor paardenbakken!! Boomverz...
Recensies
Heel tevreden met zowel het ontwerp als de uiteindelijke uitwerking. Mart heeft onze wensen aangehoord en dat vertaald in een ontwerp wat precies was wat we bedoelden. Na een paar kleine detailwijzigingen in het ontwerp gingen Mark en Jelmer over tot de uitvoering waarbij elke “afwijking” netjes vooraf met ons werd besproken om tot de beste oplossing te komen. Uiteindelijk zijn we erg blij met het eindresultaat en is een compliment aan zowel Mart, Mark en Jelmer op zijn plaats!!
Erg tevreden met de plaatsing van de schutting in onze achtertuin. Offerte proces ging snel en transparant, werkzaamheden konden na akkoord snel worden ingepland en uitgevoerd. Kundig en vriendlijk personeel.
Wij zijn erg blij met onze tuin en ontwerp door Mart en implementatie door de hoveniers. Professioneel en snel gelegd en ook na een foutje de volgende dag hersteld. Ook goed meegedacht m.b.t. design, lichten en onze wensen. Tevens, konden wij op korte termijn ingepland worden en is het allemaal erg vlot gegaan.
Niks anders dan positief. Goed meegedacht met het ontwerp, aardige mensen, netjes aangelegd en alles is soepel verlopen. Super bedankt.
Heel erg blij met het ontwerp van de tuin en de keuze van planten en bomen! Leveren goed werk en laten alles netjes achter! Een aanrader!
Het team van Versteegh heeft bij ons goed werk geleverd en onze tuin weer helemaal opnieuw ingericht. Hoge waardering voor hun klantgerichtgeheid, vanaf het begin netjes alle afspraken nagekomen, netjes gewerkt, goede adviezen en flexibel om nog extra wensen te realiseren. Kortom helemaal top dank jullie wel!
Snelle en goede offerte. Na opdracht snel in orde gemaakt. De mensen werken ontzettend netjes Tuin ziet er weer geweldig uit. TOP
2 bomen op een deskundige manier gesnoeid. Alle takken etc netjes opgeruimd. Fijn!
Zeer vriendelijke medewerkers. Zij hebben mijn tuin prima gesnoeid en alles netjes opgeruimd. Ik ben heel tevreden!!!
Kundige gasten die snel, duidelijk, correct en netjes werken en handelen. Top bedrijf. Komen we graag terug voor al onze tuinklussen. Dit keer een supermooie overkapping geplaatst.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid