facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor J-SPORTS

Adres: Industrieweg 27 , Mijdrecht 3641 RK, NL
Telefoonnummer: 0297 548 701
Stad: Mijdrecht
Route: Industrieweg 27
Postcode: 3641 RK



op zoek naar gerelateerd: j sports mijdrecht, just fitness mijdrecht openingstijden, j sports openingstijden, beuving mijdrecht, sportschool mijdrecht, pk sport, sportschool mijdrecht nieuw, sportschool wilnis
Recensies
Zeer behulpzaam personeel, goede en grote hoeveelheid apparatuur, goed aanbod van groepslessen. Zowel de fitnessruimte als de kleedruimtes en de wc zijn zeer schoon. De begeleiding bij zowel groepslessen als bij individueel is echt top! Ik heb veel sportscholen gezien, maar dit is de beste in omstreken. Zal hier niet snel meer weg gaan!
Abonnement afgesloten omdat mij verteld is dat daar alle groepslessen bij zouden zitten, dit was volgens J-Sports na het afsluiten van het abonnement toch niet het geval. Erg jammer dat er niet werd mee gedacht voor een oplossing, erg onvriendelijke benadering. Ik betaal nu nog voor het abonnement zonder dat ik daar ooit gebruik van maak.
Zeer profesionele sportschool en beste in Mijdrecht en omstreken. Veel mogelijkheden voor lessen, begeleiding en is uitgerust met alle apparatuur die je nodig hebt. Het begeleide trainen is grote aanrader. Deskundig begeleid en waarin je steeds wordt uitgedaagd en gemotiveerd om te blijven gaan wat resultaat geeft.
Goede begeleiding, fijne sfeer en alles altijd netjes en schoon. Dankzij de personal training worden doelen op een leuke manier ook echt haalbaar.
Ben nu enkele jaren lid bij J-Sports en dat bevalt uitstekend ondanks dat de sportschool niet echt mijn hobby is Ben lid geworden ivm knie-klachten,door de eigenaar ben ik hierin prima begeleid. Nadat de klachten over waren ben ik lid gebleven en heb de laatste jaren alle verbouwingen meegemaakt. Het eind resultaat is dat de sportschool er top uitziet! Ook de uitstekende apparaten zijn. De infrarood-sauna of een drankje maakt het compleet
Zeer fijne sportschool, met een uitstekende begeleiding staan altijd klaar als je een vraag heb of helpen je bij een oefening…
Ik sport hier nu al bijna 2,5 jaar. Heerlijke sportschool!! Pluspunten voor mij zijn: goede apparatuur is geheel verbouwd super airco in de zomer een must, goede begeleiding eigenaar John, fijne sfeer ook erg belangrijk en een ruime receptie waar mij zoontje kan zitten gamen/tekenen/huiswerk maken terwijl ik sport. Dus ook prima geschikt voor moeders! Gun jezelf een fijne sportschool en begin vandaag nog.
Zeer behulpzaam personeel, goede en grote hoeveelheid apparatuur, goed aanbod van groepslessen. Zowel de fitnessruimte als de kleedruimtes en de wc zijn zeer schoon. De begeleiding bij zowel groepslessen als bij individueel is echt top! Vriendelijk personeel achter de balie. Zeker een aanrader.
Bij J-sports trainen is voor mij een sociaal aspect om in groepsverband Perfect Pilatus en Yoga te doen. Personal training met John is altijd een avontuur want je weet nooit wat er gaat gebeuren maar ik vertrouw hem voor 100% en na afloop vertrek je uitgeput weer na huis. Ik voel mij blij en gelukkig bij deze sportschool en hoop er nog lang gebruik van te mogen maken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid